#esafe

Etkinliğe Kalan :

Hakkımızda

Siber dünya var oldukça siber güvenlikte var olacaktır. Sentez Medya olarak siber güvenlik etkinliklerinde edindiğimiz uluslararası tecrübeyi ülkemize taşıyoruz. Bu bağlamda e-Safe, yerel sorunlara odaklanmış bir Siber Güvenlik Zirvesi’dir. Dünya’da ve ülkemizde gerçekleşen olası siber saldırıların değerlendirileceği üst düzey bir etkinliktir. Etkinliğin amacı; bu alanda çalışan profesyonelleri bir araya getirmek ve önleyici tedbirleri alma noktasında erken davranmaktır. Ziyaretçi profili olarak; CEO, CTO, CSO, IT Profesyonelleri, Bilişim Uzmanları, Bilişim Sistemleri Yöneticileri, Kamu kurumları ve ilgili birim yetkilileri, kolluk kuvvetleri ve ilgili bakanlıklar, Siber Güvenlik Uzmanları, Adli Bilimler alanında çalışan uzmanlar, medya, üniversiteler ve siber güvenlik alanında çalışan profesyoneller hedeflenmektedir.

Konferans

e-Safe Türkiye'nin yakın gelecekte karşı karşıya kalabileceği siber güvenlik risklerini alanında uzman 18 konuşmacıyla değerlendiriyor.

Networking

CEO, CTO, CSO, IT Profesyonelleri, Bilişim Uzmanları, Bilişim Sistemleri Yöneticileri, Kamu kurumları ve ilgili birim yetkilileri, kolluk kuvvetleri ve ilgili bakanlıklar, Siber Güvenlik Uzmanları, Adli Bilimler alanında çalışan uzmanlar, medya, üniversiteler ve siber güvenlik alanında çalışan profesyoneller.

ZİRVE MERKEZİ

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu

ADRES: Eskişehir Yolu 10.Km No:276 Çankaya/Ankara

15 Mart 2018

ZİRVE ANA DİLİ TÜRKÇEDİR