e-Safe Zirveleri

Siber uzay var oldukça, siber güvenlikte var olacaktır. e-Safe olarak, Siber Güvenlik ve Kişisel Verileri Koruma Sektörlerinin paydaşları olan; üreticiler, satıcılar, kamu, üniversite ve STK’ları bir araya getirerek sektörün sağlıklı gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda e-Safe, öncelikle yerel sorunlara odaklanmış uluslararası bir platformudur.

Hamza Aytaç DOĞANAY

Hamza Aytaç DOĞANAY

ABOUT

Hamza Aytaç Doğanay, Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele birimlerinde Emniyet Müdürü olarak görev yapmış; adli bilişim ve siber suçlar alanında kritik operasyonlar yürütmüştür. Görev süresi boyunca 14 farklı ülkede eğitim faaliyetlerine katılarak uluslararası düzeyde uzmanlık kazanmıştır.

Kamu görevlerinin ardından akademik kariyerine yönelen Doğanay, Ankara Üniversitesi’nde akademisyen olarak görev yapmaya başlamıştır. Halen siber güvenlik, veri kurtarma ve adli bilişim alanlarında özel ve doktora düzeyinde akademik çalışmalarını sürdürmektedir.

Doğanay, hem uygulamalı hem teorik bilgi birikimiyle, adli bilişim ve siber güvenlik alanlarında eğitim, araştırma ve danışmanlık faaliyetlerine aktif olarak katkı sunmaktadır.