e-Safe Zirveleri

Siber uzay var oldukça, siber güvenlikte var olacaktır. e-Safe Ulusal Güvenlik Etkinlikleri olarak, Siber Güvenlik ve Kişisel Verileri Koruma Sektörlerinin paydaşları olan; üreticiler, satıcılar, kamu, üniversite ve STK’ları bir araya getirerek sektörün sağlıklı gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda e-Safe, yerel sorunlara odaklanmış bir Ulusal Güvenlik Etkinlikleri platformudur.

5. e-Safe Kişisel Verileri Koruma Zirvesi, Mayıs 2022’de Gerçekleştirilecek


5. e-Safe Kişisel Verileri Koruma Zirvesi, Mayıs 2022’de Gerçekleştirilecek

4.e-Safe Kişisel Verileri Koruma Zirvesi, 17 Haziran 2021’de, Ankara’da, Kişisel Verileri Koruma Kurumu’nda (KVKK) hibrit etkinlik formatında gerçekleştirildi. Etkinliğin fiziksel bölümüne, KVKK Başkanı Prof. Dr. Faruk Bilir, sponsorlar ve konuşmacılar katıldı.

Etkinliğin kapanış konuşmasını yapan e-Safe Kurucusu ve Zirve Başkanı Musa Savaş, şunları söyledi: “Bugün 4.e-Safe Kişisel Verileri Koruma Zirvesi’ni bitirdik. Biz e-Safe’in Kişisel Verileri Koruma fazını, her yılın Mayıs ayına konumlandırmaya çalışıyoruz normalde. Bu yıl hem salgın hem de salgın dolayısı ile çıkartılan genelgelerden dolayı bugüne kaldı. İnşallah önümüzdeki yıl Mayıs ayında 5’incisini yapacağız. Bu yılki e-Safe’in bir farkı da oldu. Önceki e-Safe’lerde biz tamamen farkındalık oluşturmaya yönelik içeriklere yer veriyorduk. Bu yıl, 4. e-Safe Kişisel Verileri Koruma Zirvesi, İdari ve Teknik Tedbirler bağlamında bir tema işledi.”

VİDEO: 307
BAŞLIK: 5. e-Safe Kişisel Verileri Koruma Zirvesi, Mayıs 2022’de Gerçekleştirilecek
KONUŞMACI: Musa Savaş – e-Safe Kurucusu ve Zirve Başkanı
ETKİNLİK: 4.e-Safe Kişisel Verileri Koruma Zirvesi
TARİH: 17 Haziran 2021, Perşembe
YER: Kişisel Verileri Koruma Kurumu – Ankara