e-Safe Zirveleri

Siber uzay var oldukça, siber güvenlikte var olacaktır. e-Safe Ulusal Güvenlik Etkinlikleri olarak, Siber Güvenlik ve Kişisel Verileri Koruma Sektörlerinin paydaşları olan; üreticiler, satıcılar, kamu, üniversite ve STK’ları bir araya getirerek sektörün sağlıklı gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda e-Safe, yerel sorunlara odaklanmış bir Ulusal Güvenlik Etkinlikleri platformudur.

6’ncı e-Safe Kişisel Verileri Koruma Zirvesi Mayıs 2023’de


6’ncı e-Safe Kişisel Verileri Koruma Zirvesi Mayıs 2023’de

5’inci e-Safe Kişisel Verileri Koruma Zirvesi, bu yıl ‘’Dijital Çağda Kişisel Verilerin Korunması’’ teması ile 17 Mayıs 2022 tarihinde Kişisel Verileri Koruma Kurumu (KVKK) binasında gerçekleştirildi. Zirve’de Türkiye’nin yakın gelecekte sürekli gündemine girecek olan kişisel verilerin korunmasıyla ilgili yapılması gerekenler, alanında uzman 17 konuşmacı tarafından değerlendirildi.

Etkinliğin kapanış konuşmasını yapan e-Safe Kurucusu ve Zirve Başkanı Musa Savaş, konuşmasına Kişisel Verileri Koruma Kurumu (KVKK) Başkanı Prof. Dr. Faruk Bilir ve misafirlere teşekkür ederek başladı.

Savaş, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: “5’inci e-Safe Kişisel Verileri Koruma Zirvesi’ni de bitirdik. Kişisel verileri koruma konusunda özel sektör tarafından yapılan en uzun soluklu etkinliklerden birisi olduğumuz için ayrıca mutluyuz. Tabi ki bize bu imkanı sağlayan, destekleriyle her zaman yanımızda olan Kişisel Verileri Koruma Kurumu ve onun çalışanlarına da çok teşekkür ediyorum. Yine bizi kırmayıp gelen birbirinden nadide konu uzmanlarının bizimle paylaştığı bilgiler de bu konudaki farkındalığın yerleşmesi açısından çok önemli olacak. Yine seneye Mayıs ayında 6’ncı e-Safe Kişisel Verileri Koruma Zirvesi’nde ve yine burada buluşmak ümidiyle hepinize çok teşekkür ediyorum.”

VİDEO: 434
BAŞLIK: 6’ncı e-Safe Kişisel Verileri Koruma Zirvesi Mayıs 2023’de
KONUŞMACI: Musa Savaş – e-Safe Kurucusu ve Zirve Başkanı
ETKİNLİK: 5. e-Safe Kişisel Verileri Koruma Zirvesi
TARİH: 17 Mayıs 2022, Salı
YER: Kişisel Verileri Koruma Kurumu – Ankara