e-Safe Zirveleri

Siber uzay var oldukça, siber güvenlikte var olacaktır. e-Safe Ulusal Güvenlik Etkinlikleri olarak, Siber Güvenlik ve Kişisel Verileri Koruma Sektörlerinin paydaşları olan; üreticiler, satıcılar, kamu, üniversite ve STK’ları bir araya getirerek sektörün sağlıklı gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda e-Safe, yerel sorunlara odaklanmış bir Ulusal Güvenlik Etkinlikleri platformudur.

Dr. Yiğit: “Çok yönlü bir program”


Dr. Yiğit: “Çok yönlü bir program”

17 Mayıs 2022 tarihinde Kişisel Verileri Koruma Kurumu (KVKK) binasında gerçekleştirilen 5’inci e-Safe Kişisel Verileri Koruma Zirvesi’nde konuşan Türk-Alman Üniversitesi Hukuk Fakültesi İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Esra Yiğit, etkinlik hakkındaki düşüncelerini şu şekilde dile getirdi:

“Bu etkinlik vesilesiyle ikinci kez Kişisel Verileri Koruma Kurumu’nda bulunuyorum. Gerçekten hem sahadan paydaşların hem de akademisyenlerin hem de kurum yetkililerinin bir araya geldiği önemli bir etkinlik. Gerçekten çok yönlü bir program. Çok faydalandım.”

VİDEO: 669
BAŞLIK: Dr. Yiğit: “Çok yönlü bir program”
RÖPORTAJ: Dr. Esra Yiğit– Türk-Alman Üniversitesi Hukuk Fakültesi İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Anabilim Dalı Öğretim Üyesi
ETKİNLİK: 5. e-Safe Kişisel Verileri Koruma Zirvesi
TARİH: 17 Mayıs 2022, Salı
YER: Kişisel Verileri Koruma Kurumu – Ankara