e-Safe Zirveleri

Siber uzay var oldukça, siber güvenlikte var olacaktır. e-Safe Ulusal Güvenlik Etkinlikleri olarak, Siber Güvenlik ve Kişisel Verileri Koruma Sektörlerinin paydaşları olan; üreticiler, satıcılar, kamu, üniversite ve STK’ları bir araya getirerek sektörün sağlıklı gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda e-Safe, yerel sorunlara odaklanmış bir Ulusal Güvenlik Etkinlikleri platformudur.

Kişisel Verileri Koruma Konusunda Farkındalık


Kişisel Verileri Koruma Konusunda Farkındalık

2.e-Safe Kişisel Verileri Koruma Zirvesi, 24 Nisan 2019 tarihinde, Ankara’da, Kişisel Verileri Koruma Kurumu’nda (KVKK) gerçekleştirildi. Etkinliğe, KVKK Başkanı Prof. Dr. Faruk Bilir ve sektör temsilcileri katıldı.

Etkinliğin açılışında e-Safe Kurucusu ve Zirve Başkanı Musa Savaş hoş geldiniz konuşması yaptı. Musa Savaş şunları söyledi: “Umarım bu etkinlik, kişisel verileri koruma noktasında, ülkemizdeki farkındalığın arttırılması konusunda bir nebze de olsa faydalı olur. Biz bu etkinliği, bu yıl KVK Kurumu binasına taşıdık. Bu konuda gerek başkanımız gerek kurul üyelerimiz sağ olsunlar bize müsaade ettiler. Bize müsaade ettikleri için hepsine tüm kurul çalışanları adına teşekkür ediyorum. Bizim için çok iyi oldu. Çünkü biz e-Safe Zirvelerini, mümkün olduğu kadar, konu başlığı neyse ilgili kurumda yapmaya çalışıyoruz. Bu konudaki farkındalığı arttırma adına böyle bir şey yapıyoruz.”

VİDEO: 121
BAŞLIK: Kişisel Verileri Koruma Konusunda Farkındalık
KONUŞMACI: Musa Savaş – e-Safe Kurucusu ve Zirve Başkanı
ETKİNLİK: 2.e-Safe Kişisel Verileri Koruma Zirvesi
TARİH: 24 Nisan 2019, Çarşamba
YER: Kişisel Verileri Koruma Kurumu – Ankara