e-Safe Zirveleri

Siber uzay var oldukça, siber güvenlikte var olacaktır. e-Safe Ulusal Güvenlik Etkinlikleri olarak, Siber Güvenlik ve Kişisel Verileri Koruma Sektörlerinin paydaşları olan; üreticiler, satıcılar, kamu, üniversite ve STK’ları bir araya getirerek sektörün sağlıklı gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda e-Safe, yerel sorunlara odaklanmış bir Ulusal Güvenlik Etkinlikleri platformudur.

Kişisel verileri koruma zirvesi ile hukuka uygun süreçlerin oluşmasına katkı


Kişisel verileri koruma zirvesi ile hukuka uygun süreçlerin oluşmasına katkı

7’nci e-Safe Kişisel Verileri Koruma Zirvesi, “Türkiye’de ve Dünyada Kişisel Verilerin Korunmasında Yeni Gelişmeler” temasıyla 22 Mayıs 2024 tarihinde, Ankara’da, Kişisel Verileri Koruma Kurumu (KVKK) Konferans Salonu’nda düzenlendi.

Türk Telekom Hukuk ve Regülasyon Genel Müdür Yardımcısı Tahsin Kaplan, etkinlik hakkındaki düşüncelerini şu şekilde dile getirdi:

“Kişisel Verileri Koruma Zirvesi’nin ülkemiz açısından bir ihtiyacı karşıladığını ve düzenlemeyi sağladığını düşünüyorum. İyi bir çalışma oldu. Başarılı bir çalışma olacağına da inanıyorum. Bundan sonraki süreçte inşallah bu tür çalıştayların sayısını artırarak daha nitelikli, daha verimli ve daha hukuka uygun süreçlerin oluşmasına katkıda bulunacaktır. Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum.”

VİDEO: 784
BAŞLIK: Kişisel Verileri Koruma Zirvesi İle Hukuka Uygun Süreçlerin Oluşmasına Katkı
RÖPORTAJ: Tahsin Kaplan – Türk Telekom Hukuk ve Regülasyon Genel Müdür Yardımcısı
ETKİNLİK: 7.e-Safe Kişisel Verileri Koruma Zirvesi
TARİH: 22 Mayıs 2024, Çarşamba
YER: Kişisel Verileri Koruma Kurumu – Ankara