e-Safe Zirveleri

Siber uzay var oldukça, siber güvenlikte var olacaktır. e-Safe Ulusal Güvenlik Etkinlikleri olarak, Siber Güvenlik ve Kişisel Verileri Koruma Sektörlerinin paydaşları olan; üreticiler, satıcılar, kamu, üniversite ve STK’ları bir araya getirerek sektörün sağlıklı gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda e-Safe, yerel sorunlara odaklanmış bir Ulusal Güvenlik Etkinlikleri platformudur.

Prof. Dr. Yeloğlu: “Çok önemli bir etkinlik”


Prof. Dr. Yeloğlu: “Çok önemli bir etkinlik”

17 Mayıs 2022 tarihinde Kişisel Verileri Koruma Kurumu (KVKK) binasında gerçekleştirilen 5’inci e-Safe Kişisel Verileri Koruma Zirvesi’nde konuşan Başkent Üniversitesi Teknoloji Bilgi Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hakkı Okan Yeloğlu, etkinlik hakkındaki düşüncelerini şu şekilde dile getirdi:

“Çok önemli bir etkinlik. Çünkü özellikle son günlerde tartışılan kişisel verilerin korunması gittikçe daha karmaşık bir hale gelmeye başladı. Karşılaşılan problemlere çözümler hem hukuki anlamda hem de işletme anlamında farklılık gösteriyor. Etkinlikte bu konular ele alınıyor ve oldukça verimli geçiyor.”

VİDEO: 666
BAŞLIK: Prof. Dr. Yeloğlu: “Çok önemli bir etkinlik”
RÖPORTAJ: Prof. Dr. Hakkı Okan Yeloğlu – Başkent Üniversitesi Teknoloji Bilgi Yönetimi Bölüm Başkanı
ETKİNLİK: 5. e-Safe Kişisel Verileri Koruma Zirvesi
TARİH: 17 Mayıs 2022, Salı
YER: Kişisel Verileri Koruma Kurumu – Ankara