e-Safe Zirveleri

Siber uzay var oldukça, siber güvenlikte var olacaktır. e-Safe Ulusal Güvenlik Etkinlikleri olarak, Siber Güvenlik ve Kişisel Verileri Koruma Sektörlerinin paydaşları olan; üreticiler, satıcılar, kamu, üniversite ve STK’ları bir araya getirerek sektörün sağlıklı gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda e-Safe, yerel sorunlara odaklanmış bir Ulusal Güvenlik Etkinlikleri platformudur.

2.e-Safe Kişisel Verileri Koruma Zirvesi Kapanış Konuşması


2.e-Safe Kişisel Verileri Koruma Zirvesi Kapanış Konuşması

2.e-Safe Kişisel Verileri Koruma Zirvesi, 24 Nisan 2019 tarihinde, Ankara’da, Kişisel Verileri Koruma Kurumu’nda (KVKK) gerçekleştirildi. Etkinliğe, KVKK Başkanı Prof. Dr. Faruk Bilir ve sektör temsilcileri katıldı.

Etkinliğin kapanış konuşmasını yapan e-Safe Kurucusu ve Zirve Başkanı Musa Savaş özetle şunları söyledi: “e-Safe Ulusal Güvenlik Etkinliklerinin beş fazından biri olan Kişisel Verileri Koruma Zirvesi’nin ikincisini gerçekleştirdik. Geçen sene ocak ayında yapmıştık bu yıl nisana sarktı, kurumun program yoğunluğundan dolayı. Seneye nisanda yine buradayız. Yeni konularla yeni gelişmelerle. Hepinizi tekrar bekliyoruz.”

VİDEO: 136
BAŞLIK: 2.e-Safe Kişisel Verileri Koruma Zirvesi Kapanış Konuşması
KONUŞMACI: Musa Savaş – e-Safe Kurucusu ve Zirve Başkanı
ETKİNLİK: 2.e-Safe Kişisel Verileri Koruma Zirvesi
TARİH: 24 Nisan 2019, Çarşamba
YER: Kişisel Verileri Koruma Kurumu – Ankara