e-Safe Zirveleri

Siber uzay var oldukça, siber güvenlikte var olacaktır. e-Safe Ulusal Güvenlik Etkinlikleri olarak, Siber Güvenlik ve Kişisel Verileri Koruma Sektörlerinin paydaşları olan; üreticiler, satıcılar, kamu, üniversite ve STK’ları bir araya getirerek sektörün sağlıklı gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda e-Safe, yerel sorunlara odaklanmış bir Ulusal Güvenlik Etkinlikleri platformudur.

6. e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi, Kamudaki Zafiyetlere Odaklanacak


6. e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi, Kamudaki Zafiyetlere Odaklanacak

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) himayesinde, 25 Mart 2021’de, Ankara’da, hibrit olarak gerçekleştirilen 5.e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi’nde, “Türkiye’nin Siber Güvenlik Yol Haritası 2.0” konusu masaya yatırıldı. Etkinliğe, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan, BTK Başkanı Ömer Abdullah Karagözoğlu ve sektör temsilcileri katıldı.

Etkinliğin kapanış konuşmasını yapan e-Safe Kurucusu ve Zirve Başkanı Musa Savaş, canlı yayınlanan etkinliği ekranları başında takip edenlere ve etkinliğe fiziksel olarak katılanlara teşekkür etti. Savaş, bir sonraki etkinlik olan 6. e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi’ni, 24 Mart 2022’de gerçekleştirmeyi planladıklarını söyledi. Savaş, etkinlikte, kamudaki zafiyetlere odaklanmayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

VİDEO: 274
BAŞLIK: 6. e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi, Kamudaki Zafiyetlere Odaklanacak
KONUŞMACI: Musa Savaş – e-Safe Kurucusu ve Zirve Başkanı
ETKİNLİK: 5. e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi
TARİH: 25 Mart 2021, Perşembe
YER: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu – Ankara