e-Safe Zirveleri

Siber uzay var oldukça, siber güvenlikte var olacaktır. e-Safe Ulusal Güvenlik Etkinlikleri olarak, Siber Güvenlik ve Kişisel Verileri Koruma Sektörlerinin paydaşları olan; üreticiler, satıcılar, kamu, üniversite ve STK’ları bir araya getirerek sektörün sağlıklı gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda e-Safe, yerel sorunlara odaklanmış bir Ulusal Güvenlik Etkinlikleri platformudur.

Avukat Özgür Eralp: e-Safe Etkinlikleri Pandemi Döneminde Olmamıza Rağmen Devam Ediyor


Avukat Özgür Eralp: e-Safe Etkinlikleri Pandemi Döneminde Olmamıza Rağmen Devam Ediyor

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) binasında, 25 Mart 2021’de hibrit olarak gerçekleştirilen 5. e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi’nde, Eralp Danışmanlık’tan Avukat Özgür Eralp ile etkinlik gündemini değerlendirdik.

Eralp, etkinlik hakkında şunları söyledi: “Bu yıl 5’incisi yapıldı. Normalde çok daha geniş bir katılımla yapılıyor ama pandemi nedeniyle hibrit şekilde yapılıyor. Tabii YouTube ve benzeri kanallar üzerinden de yayınlanıyor. Online sayısı ile birlikte offline izlenme sayısının da yüksek olduğu bir etkinlik. Türkiye’de ve dünyada etkinlikleri kurumsallaştırmak bence çok önemli hem de çok zor yani birincisi yapılıyor, ikincisi yapılıyor ama ondan sonra 3-4 derken azalaraktan gidiyor. Ama e-Safe öyle değil, bu sene 5’incisi yapılıyor. Pandemi döneminde yapılıyor olmasına rağmen devam ediyor. Dolayısıyla ben oldukça başarılı buluyorum.”

VİDEO: 251
BAŞLIK: Avukat Özgür Eralp: e-Safe Etkinlikleri Pandemi Döneminde Olmamıza Rağmen Devam Ediyor
RÖPORTAJ: Avukat Özgür Eralp – Eralp Danışmanlık
ETKİNLİK: 5. e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi
TARİH: 25 Mart 2021, Perşembe
YER: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu – Ankara