e-Safe Zirveleri

Siber uzay var oldukça, siber güvenlikte var olacaktır. e-Safe Ulusal Güvenlik Etkinlikleri olarak, Siber Güvenlik ve Kişisel Verileri Koruma Sektörlerinin paydaşları olan; üreticiler, satıcılar, kamu, üniversite ve STK’ları bir araya getirerek sektörün sağlıklı gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda e-Safe, yerel sorunlara odaklanmış bir Ulusal Güvenlik Etkinlikleri platformudur.

Ali Yazıcı: e-Safe Ülkemizde Siber Güvenlik Farkındalığı Yaratmak için Önemli Bir Etkinlik


Ali Yazıcı: e-Safe Ülkemizde Siber Güvenlik Farkındalığı Yaratmak için Önemli Bir Etkinlik

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) binasında, 25 Mart 2021’de hibrit olarak gerçekleştirilen 5. e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi’nde, Türkiye Bilişim Derneği (TBD) 2. Başkanı Ali Yazıcı ile etkinlik gündemini değerlendirdik.

Yazıcı, etkinlik hakkında şunları söyledi: “Bu çok değerli bir etkinlik. Ben dördüncü kez katılıyorum, ilkini kaçırmıştım. Ülkemizde siber güvenlik farkındalığı yaratmak için önemli bir etkinlik olduğunu değerlendiriyorum.”

Yazıcı, TBD hakkında şunları belirtti: “TBD’nin bu yıl 50’inci yılı. 1971 yılında kurulmuştuk ve 1994’te kamu yararına dernek olmuştuk. Tabii ki bu 50 yıllık süreçte Türkiye’deki bilişimin gelişmesine ve bilişimle beraber her türlü dijital teknolojilerin ve siber güvenlik kavramlarının gelişmesine şahitlik ettiğimiz için ve belirli şeyleri başardığımız için bunun gururunu ve onurunu taşıyoruz.”

VİDEO: 250
BAŞLIK: Ali Yazıcı: e-Safe Ülkemizde Siber Güvenlik Farkındalığı Yaratmak için Önemli Bir Etkinlik
RÖPORTAJ: Ali Yazıcı – Türkiye Bilişim Derneği (TBD) 2. Başkanı
ETKİNLİK: 5. e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi
TARİH: 25 Mart 2021, Perşembe
YER: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu – Ankara