e-Safe Zirveleri

Siber uzay var oldukça, siber güvenlikte var olacaktır. e-Safe Ulusal Güvenlik Etkinlikleri olarak, Siber Güvenlik ve Kişisel Verileri Koruma Sektörlerinin paydaşları olan; üreticiler, satıcılar, kamu, üniversite ve STK’ları bir araya getirerek sektörün sağlıklı gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda e-Safe, yerel sorunlara odaklanmış bir Ulusal Güvenlik Etkinlikleri platformudur.

BTK Başkanı Karagözoğlu: “Siber güvenlik, ulusal güvenliğin bir parçası”


BTK Başkanı Karagözoğlu: “Siber güvenlik, ulusal güvenliğin bir parçası”

17 Mart 2022 tarihinde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) binasında gerçekleştirilen 6’ncı e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi’nde konuşan Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Başkanı Ömer Abdullah Karagözoğlu, zirve hakkındaki düşüncelerini şu şekilde dile getirdi:

“Siber güvenlik ulusal güvenliğin bir parçası haline gelmiş durumda. Sektör olarak bilişimin girmediği bir alan kalmadığı için, alanlarında korunması da siber güvenliğin korunmasından geçiyor. Bu noktada da zirve ile hem siber güvenlik farkındalığının artırılması hem de farkındalıkla birlikte yerli ürünlerin geliştirilmesi ve yerli çözümlerin üretilmesi en büyük hedefimiz.”

VİDEO: 659
BAŞLIK: BTK Başkanı Karagözoğlu: “Siber güvenlik, ulusal güvenliğin bir parçası”
KONUŞMACI: Ömer Abdullah Karagözoğlu – Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Başkanı
ETKİNLİK: 6.e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi
TARİH: 17 Mart 2022, Perşembe
YER: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu – Ankara