e-Safe Zirveleri

Siber uzay var oldukça, siber güvenlikte var olacaktır. e-Safe Ulusal Güvenlik Etkinlikleri olarak, Siber Güvenlik ve Kişisel Verileri Koruma Sektörlerinin paydaşları olan; üreticiler, satıcılar, kamu, üniversite ve STK’ları bir araya getirerek sektörün sağlıklı gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda e-Safe, yerel sorunlara odaklanmış bir Ulusal Güvenlik Etkinlikleri platformudur.

Cem Ergül: Bu Etkinlik Türkiye’nin Çok Büyük Adımlar Attığını Gösteriyor


Cem Ergül: Bu Etkinlik Türkiye’nin Çok Büyük Adımlar Attığını Gösteriyor

İstanbul’da 8 Mayıs 2018 tarihinde Boğaziçi Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen 1.e-Safe Boğaziçi Kişisel Verileri Korumada Yerli Çözümler Zirvesi’nde ISACA İstanbul Chapter Başkan Yardımcısı ve Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Cem Ergül sorularımızı cevapladı.

Zirveyi değerlendiren Doç. Dr. Cem Ergül şunları söyledi: “Hem kamunun hem devletin hem de özel sektörün odak noktasına gelmiş konunun bu kadar güzel ve detaylı işleme fırsatını bize tanıdığı için başta Boğaziçi Üniversite hocalarına ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Yerli ve milli kavramı çok hoşuma gitti. ISACA yerli bir kurum değil, biz onu yerli yaptık. Bünyemizde şu an sadece Türk arkadaşlarla çalışıyoruz ve yöneticilerimizden biri de Bilgin Metin hocamız. Sadece Bilgin Hoca değil şu an zirveye katılan sayın Müsteşarımız, Başkanımız tüm katılımcıların verdiği örnekler, can alıcı noktalar, yurt dışı örnekler, Türkiye’de yaşanan olaylar ve getirilen çözümler aslında Türkiye’nin çok büyük adımlar attığını gösteriyor.”

VİDEO: 073
BAŞLIK: Doç. Dr. Cem Ergül: Bu Etkinlik Türkiye’nin Çok Büyük Adımlar Attığını Gösteriyor
RÖPORTAJ: Doç. Dr. Cem Ergül – Öğretim Görevlisi – ISACA İstanbul Chapter Başkan Yardımcısı
ETKİNLİK: 1.e-Safe Boğaziçi Kişisel Verileri Korumada Yerli Çözümler Zirvesi
TARİH: 8 Mayıs 2018, Salı
YER: Boğaziçi Üniversitesi, Albert Long Hall Kültür Merkezi – İstanbul