e-Safe Zirveleri

Siber uzay var oldukça, siber güvenlikte var olacaktır. e-Safe Ulusal Güvenlik Etkinlikleri olarak, Siber Güvenlik ve Kişisel Verileri Koruma Sektörlerinin paydaşları olan; üreticiler, satıcılar, kamu, üniversite ve STK’ları bir araya getirerek sektörün sağlıklı gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda e-Safe, yerel sorunlara odaklanmış bir Ulusal Güvenlik Etkinlikleri platformudur.

Cengiz Paşaoğlu: KVKK Çalışmalarını Tanıtma Fırsatı Buluyoruz


Cengiz Paşaoğlu: KVKK Çalışmalarını Tanıtma Fırsatı Buluyoruz

İstanbul’da 8 Mayıs 2018 tarihinde Boğaziçi Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen 1.e-Safe Boğaziçi Kişisel Verileri Korumada Yerli Çözümler Zirvesi’nde Kişisel Verileri Koruma Kurulu Üyesi Dr. Cengiz Paşaoğlu röportaj verdi.

Zirveyi değerlendiren Dr. Cengiz Paşaoğlu şunları söyledi: “Çok faydalı, geniş katılımlı bir zirve. Bu kapsamda, bu zirvelerin devam etmesini bekliyoruz. Böyle etkinliklerle hem kurumumuzu hem de kurumumuzun çalışmalarını anlatma fırsatı buluyoruz.

Kişisel verileri koruması konusunda vatandaşın bize yardımcı olabilmesi için farkındalık çalışmaları yapıyoruz. Bu çalışmalar sonrasında vatandaşlarımız da kanun kapsamında kendi haklarını kullanarak verilerini korumalı, bize başvuru yapmaları gerekir. Bu alanda düzenlemelerin yapılması, vatandaşların kanun nezdinde haklarını araması gerekiyor.”

VİDEO: 074
BAŞLIK: Cengiz Paşaoğlu: KVKK Çalışmalarını Tanıtma Fırsatı Buluyoruz
RÖPORTAJ: Dr. Cengiz Paşaoğlu- Kişisel Verileri Koruma Kurulu Üyesi
ETKİNLİK: 1.e-Safe Boğaziçi Kişisel Verileri Korumada Yerli Çözümler Zirvesi
TARİH: 8 Mayıs 2018, Salı
YER: Boğaziçi Üniversitesi, Albert Long Hall Kültür Merkezi – İstanbul

No Comments

Post a Comment