e-Safe Zirveleri

Siber uzay var oldukça, siber güvenlikte var olacaktır. e-Safe Ulusal Güvenlik Etkinlikleri olarak, Siber Güvenlik ve Kişisel Verileri Koruma Sektörlerinin paydaşları olan; üreticiler, satıcılar, kamu, üniversite ve STK’ları bir araya getirerek sektörün sağlıklı gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda e-Safe, yerel sorunlara odaklanmış bir Ulusal Güvenlik Etkinlikleri platformudur.

Doç. Dr. Hüseyin Can Aksoy: Hibrit Bir Etkinlik Ancak Bu Kadar Güzel Planlanabilirdi


Doç. Dr. Hüseyin Can Aksoy: Hibrit Bir Etkinlik Ancak Bu Kadar Güzel Planlanabilirdi

Kişisel Verileri Koruma Kurumu (KVKK) binasında, 17 Haziran 2021’de hibrit olarak gerçekleştirilen 4.e-Safe Kişisel Verileri Koruma Zirvesi’nde, Bilkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi Medeni Hukuk Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Hüseyin Can Aksoy ile etkinlik gündemini değerlendirdik.

Doç. Dr. Aksoy, etkinlik ile ilgili şunları söyledi: “Harika bir etkinlik, gönül isterdi ki pandemi olmasın, salonun ne kadar dolacağını hep birlikte görelim, katılımcılar burada olabilsin, aralarda sohbet edebilelim isterdik lakin yine de çok harika bir etkinlik olduğunu söyleyebilirim. Çok değerli katılımcılar var çok güzel konular belirlenmiş, çok büyük mutluluk duyuyorum burada olmaktan.”

VİDEO: 278
BAŞLIK: Doç. Dr. Hüseyin Can Aksoy: Hibrit Bir Etkinlik Ancak Bu Kadar Güzel Planlanabilirdi
RÖPORTAJ: Doç. Dr. Hüseyin Can Aksoy – Bilkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi Medeni Hukuk Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Dekan Yardımcısı
ETKİNLİK: 4.e-Safe Kişisel Verileri Koruma Zirvesi
TARİH: 17 Haziran 2021, Perşembe
YER: Kişisel Verileri Koruma Kurumu – Ankara