e-Safe Zirveleri

Siber uzay var oldukça, siber güvenlikte var olacaktır. e-Safe Ulusal Güvenlik Etkinlikleri olarak, Siber Güvenlik ve Kişisel Verileri Koruma Sektörlerinin paydaşları olan; üreticiler, satıcılar, kamu, üniversite ve STK’ları bir araya getirerek sektörün sağlıklı gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda e-Safe, yerel sorunlara odaklanmış bir Ulusal Güvenlik Etkinlikleri platformudur.

Dr. Ömer Fatih Sayan: Her Zamanki Gibi, Bu Yıl da En Nitelikli Katılım Gerçekleşti


Dr. Ömer Fatih Sayan: Her Zamanki Gibi, Bu Yıl da En Nitelikli Katılım Gerçekleşti

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) binasında, 25 Mart 2021’de hibrit olarak gerçekleştirilen 5. e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi’nde, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan ile etkinlik gündemini değerlendirdik.

Dr. Sayan, etkinliği şu şekilde özetledi: “Her zamanki gibi, bu yıl 5’incisinde de daha önceki senelerde olduğu gibi, en güncel konularla bir arada en nitelikli katılım gerçekleşti. Yalnız bu sefer hibrit olarak katılım gerçekleşmiş oldu. Birtakım katılımcılar salondayken, daha fazlası online olarak izlemiş oldu. Bu seferki e-Safe’in en önemli olaylarından biri de işte şu kullandığımız maske. Ama pandemi ile birlikte bildiğiniz gibi siber güvenlik riskleri daha da arttı. Bu noktada da biz e-Safe’lere önem veriyoruz ve nice beş yıllara diyoruz.”

VİDEO: 236
BAŞLIK: Dr. Ömer Fatih Sayan: Her Zamanki Gibi, Bu Yıl da En Nitelikli Katılım Gerçekleşti
RÖPORTAJ: Dr. Ömer Fatih Sayan – Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı
ETKİNLİK: 5.e-Safe Kişisel Verileri Koruma Zirvesi
TARİH: 25 Mart 2021, Perşembe
YER: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu – Ankara