e-Safe Zirveleri

Siber uzay var oldukça, siber güvenlikte var olacaktır. e-Safe Ulusal Güvenlik Etkinlikleri olarak, Siber Güvenlik ve Kişisel Verileri Koruma Sektörlerinin paydaşları olan; üreticiler, satıcılar, kamu, üniversite ve STK’ları bir araya getirerek sektörün sağlıklı gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda e-Safe, yerel sorunlara odaklanmış bir Ulusal Güvenlik Etkinlikleri platformudur.

Zafer Orhan: Etkinliğin Hibrit Olması Aslında Bir Fırsat


Zafer Orhan: Etkinliğin Hibrit Olması Aslında Bir Fırsat

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) binasında, 25 Mart 2021’de hibrit olarak gerçekleştirilen 5. e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi’nde, ULAK Genel Müdürü Zafer Orhan ile etkinlik gündemini değerlendirdik.

Orhan, etkinliği şu şekilde özetledi: “gayet verimli, sektörü bilgilendirici, programı da oldukça doyurucu. Sayın bakanımızın da açılış konuşmaları ile beraber, sektöre destek verici bir etkinlik olarak değerlendiriyoruz. Hayırlı olması temennisinde bulunuyorum.”

Orhan, etkinliğin hibrit olarak gerçekleştirilmiş olmasını ise şu şekilde yorumladı: “Tabii şimdi pandemi süreci bir yerde de mecburuz böyle davranmaya böyle yapmaya, ama bu şekilde hibrit olması sayesinde birçok insana ulaşma fırsatı doğuyor. Bu vesile ile aslında, hibrit olmasını bir fırsat olarak da değerlendiriyoruz.”

VİDEO: 237
BAŞLIK: Zafer Orhan: Etkinliğin Hibrit Olması Aslında Bir Fırsat
RÖPORTAJ: Zafer Orhan – ULAK Genel Müdürü
ETKİNLİK: 5. e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi
TARİH: 25 Mart 2021, Perşembe
YER: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu – Ankara