e-Safe Zirveleri

Siber uzay var oldukça, siber güvenlikte var olacaktır. e-Safe Ulusal Güvenlik Etkinlikleri olarak, Siber Güvenlik ve Kişisel Verileri Koruma Sektörlerinin paydaşları olan; üreticiler, satıcılar, kamu, üniversite ve STK’ları bir araya getirerek sektörün sağlıklı gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda e-Safe, yerel sorunlara odaklanmış bir Ulusal Güvenlik Etkinlikleri platformudur.

E-Safe’den kişisel verileri koruma farkındalığı için 7’nci etkinlik


E-Safe’den kişisel verileri koruma farkındalığı için 7’nci etkinlik

7’nci e-Safe Kişisel Verileri Koruma Zirvesi, “Türkiye’de ve Dünyada Kişisel Verilerin Korunmasında Yeni Gelişmeler” temasıyla 22 Mayıs 2024 tarihinde, Ankara’da, Kişisel Verileri Koruma Kurumu (KVKK) Konferans Salonu’nda düzenlendi.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan e-Safe Kurucusu ve Zirve Başkanı Musa Savaş, etkinliğin 7’incisini yaptıklarını belirterek şunları söyledi:

“Değerli misafirler yine dolu dolu bir içeriğimiz var. Bu konuda kurum bize her türlü desteği verdi. Zirvemizin başta sektör paydaşları olmak üzere ülkemize ve milletimize hayırlı ve faydalı olmasını diliyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz.”

VİDEO: 762
BAŞLIK: E-Safe’den Kişisel Verileri Koruma Farkındalığı İçin 7’nci Etkinlik
KONUŞMACI: Musa Savaş – e-Safe Kurucusu ve Zirve Başkanı
ETKİNLİK: 7.e-Safe Kişisel Verileri Koruma Zirvesi
TARİH: 22 Mayıs 2024, Çarşamba
YER: Kişisel Verileri Koruma Kurumu – Ankara