e-Safe Zirveleri

Siber uzay var oldukça, siber güvenlikte var olacaktır. e-Safe Ulusal Güvenlik Etkinlikleri olarak, Siber Güvenlik ve Kişisel Verileri Koruma Sektörlerinin paydaşları olan; üreticiler, satıcılar, kamu, üniversite ve STK’ları bir araya getirerek sektörün sağlıklı gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda e-Safe, yerel sorunlara odaklanmış bir Ulusal Güvenlik Etkinlikleri platformudur.

E-Safe’in asıl amacı: Sürdürülebilirliği sağlamak


E-Safe’in asıl amacı: Sürdürülebilirliği sağlamak

E-Safe’in her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği siber güvenlik zirvelerinin 8’incisi, 18 Ocak 2024 Perşembe günü İTÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezi’ne ‘’Siber Güvenlikte Kariyer” ana temasıyla gerçekleştirildi.

Etkinliğin kapanış konuşmasını yapan e-Safe Kurucusu ve Zirve Başkanı Musa Savaş, “Bu her ne kadar 8’inci e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi olsa da diğer tarafta 6 tane de KVK zirvesi yaptığımız düşünürseniz ortaya baya bir rakam çıkıyor. Çünkü e-Safe’in her yıl Mayıs ayında da Kişisel Verileri Koruma ayağını yapıyoruz” dedi.

Siber Güvenlik Zirvesi’ni İlk defa İstanbul’da yaptıklarını dile getiren Savaş, “Biz bu etkinlikten çok büyük dersler çıkardık. Bir çok şey öğrendik. Bizim amacımız her yıl hem sürdürebilirliği sağlamak hem de her yıl bunun üzerine koyarak gitmek. Ziyaretçimiz az olsun veya çok olsun bunu dert etmiyoruz. Önemli olan yapabilmek ve içerik üretebilmek” ifadelerini kullandı.

E-Safe’in Asıl Amacı: Sürdürülebilirliği Sağlamak (youtube.com)

VİDEO: 744
BAŞLIK: E-Safe’in Asıl Amacı: Sürdürebilirliği Sağlamak
KONUŞMACI: Musa Savaş – E-Safe Kurucusu Ve Zirve Başkanı
ETKİNLİK: 8. e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi
TARİH: 18 Ocak 2024, Perşembe
YER: İTÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezi – İstanbul