e-Safe Zirveleri

Siber uzay var oldukça, siber güvenlikte var olacaktır. e-Safe Ulusal Güvenlik Etkinlikleri olarak, Siber Güvenlik ve Kişisel Verileri Koruma Sektörlerinin paydaşları olan; üreticiler, satıcılar, kamu, üniversite ve STK’ları bir araya getirerek sektörün sağlıklı gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda e-Safe, yerel sorunlara odaklanmış bir Ulusal Güvenlik Etkinlikleri platformudur.

Etkinliklerimiz gelecek sene farklı bir formatla sizlerle buluşacak


Etkinliklerimiz gelecek sene farklı bir formatla sizlerle buluşacak

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Merkez Bina’da yapılan 7’nci e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi’nin bu yılki teması; “Siber Tehditler ve Hibrit Savaş 2.0” oldu.

Zirvenin açılış konuşmasını yapan e-Safe Kurucusu ve Zirve Başkanı Musa Savaş, zirveyi daha önce 9 Mart 2023 tarihinde yapmayı planladıklarını ancak 6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle zirveyi ertelediklerini belirtti. Seneye Nisan ayının ikinci yarısında zirvenin 8’incisini yapmayı planladıklarını kaydeden Savaş, zirveyi farklı bir şehirde yapabileceklerini ifade etti.

Musa Savaş konuşmasını şu şekilde noktaladı: ‘’Bizim 15 kişilik özel bir ekibimiz var. Aslında bu ekipteki kişilerin birbirinin haberi yok. Tek ortak noktaları benim. Bunlara ben temayı söylüyorum. Ardından her birinden beşer tane başlık istiyorum. O başlıklar geliyor. Elimizde yaklaşık 50 tane başlık oluyor. Sonra o başlıkları 3 kişilik özel bir ekibim var onlar değerlendiriyor. Bunlar bu başlıkları 18-20 arasında bir sayıya düşürüyorlar. Daha sonra bu başlıkları BTK ve bakanımıza gönderiyorum ve ortaya 15 başlık çıkıyor.’’

VİDEO: 679
BAŞLIK: Etkinliklerimiz Gelecek Sene Farklı Bir Formatla Sizlerle Buluşacak
ETKİNLİK: 7. e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi
TARİH: 26 Nisan 2023, Çarşamba
YER: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu – Ankara