e-Safe Zirveleri

Siber uzay var oldukça, siber güvenlikte var olacaktır. e-Safe Ulusal Güvenlik Etkinlikleri olarak, Siber Güvenlik ve Kişisel Verileri Koruma Sektörlerinin paydaşları olan; üreticiler, satıcılar, kamu, üniversite ve STK’ları bir araya getirerek sektörün sağlıklı gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda e-Safe, yerel sorunlara odaklanmış bir Ulusal Güvenlik Etkinlikleri platformudur.

Kişisel Verileri Koruma Kurumu’nun farkındalık çalışmaları başarılı


Kişisel Verileri Koruma Kurumu’nun farkındalık çalışmaları başarılı

6’ncı e-Safe Kişisel Verileri Koruma Zirvesi bu yıl KVKK Merkez Binası’nda “Yapay Zeka ve Kişisel Verilerin Korunması” temasıyla gerçekleştirildi.

e-Safe Kurucusu ve Zirve Başkanı Musa Savaş’ın açış konuşmasıyla başlayan zirvede Savaş, ‘’Yıllar önce ilk zirvemizi 2018’de yaptığımızda KVKK konusu çok yeniydi. Dolayısıyla çok yoğun bir ilgi vardı.’’ dedi.

Musa Savaş, etkinlik kayıtlarının fazla olmasına rağmen salonda bulunan kişilerin az olduğunu dile getirdi. Bunda etkili olan iki faktör olduğunu söyleyen Savaş, bunlardan ilkinin kurumun yapmış olduğu farkındalık çalışmalarının insanların her türlü sorusunu cevaplayabildiğini ve bu nedenle de katılımın az olduğunu ifade etti.

Musa Savaş sözlerine şu şekilde devam etti: ‘’Kurumun yaptığı çalışmaların başarılı olduğunu düşünüyorum. İnsanlar daha önce bilgi edinmek için çok çaba sarf ediyorlardı. Kurumun ilgili kanallarını sürekli takip ediyorum ve oradaki paylaşımlar da oldukça tatmin edici.’’

VİDEO: 680
BAŞLIK: Kişisel Verileri Koruma Kurumu’nun Farkındalık Çalışmaları Başarılı
KONUŞMACI: Musa Savaş – e-Safe Kurucusu ve Zirve Başkanı
ETKİNLİK: 6. e-Safe Kişisel Verileri Koruma Zirvesi
TARİH: 3 Mayıs 2023, Çarşamba
YER: Kişisel Verileri Koruma Kurumu – Ankara