e-Safe Zirveleri

Siber uzay var oldukça, siber güvenlikte var olacaktır. e-Safe Ulusal Güvenlik Etkinlikleri olarak, Siber Güvenlik ve Kişisel Verileri Koruma Sektörlerinin paydaşları olan; üreticiler, satıcılar, kamu, üniversite ve STK’ları bir araya getirerek sektörün sağlıklı gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda e-Safe, yerel sorunlara odaklanmış bir Ulusal Güvenlik Etkinlikleri platformudur.

Eyüp Çelik: Tıbbi Cihazlar da Siber Saldırıya Uğruyor


Eyüp Çelik: Tıbbi Cihazlar da Siber Saldırıya Uğruyor

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) himayesinde, 24 Eylül 2020’de Ankara’da gerçekleştirilen 4.e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi etkinliğinde Beyaz Şapkalı Hacker Eyüp Çelik’in organizasyon hakkındaki düşüncelerini dinledik.

Eyüp Çelik etkinlik hakkında şunları söyledi: “Öncelikle ilk etkinlik ve biz de oldukça heyecanlı durumdayız. Etkinliğe ev sahipliği yapan Musa Bey’e ve Sentez Medya’ya teşekkür ediyoruz, böyle bir etkinlikte hem bizi canlı izleyen kullanıcılarla hem buradaki misafirlerle bir araya getirdi. Umarım bundan sonraki süreçte hem pandeminin bize verdiği o toplumsal zararı yavaş yavaş yenip, normalleşmeye başlarız.”

Çelik, tıbbi cihazların da bulunduğu tehlikenin altını çizmek amacıyla, yakın zamanda Almanya’da bir hastaneye yapılan siber güvenlik saldırısından bahsetti.

VİDEO: 168
BAŞLIK: Eyüp Çelik: Tıbbi Cihazlar da Siber Saldırıya Uğruyor
RÖPORTAJ: Eyüp Çelik – Beyaz Şapkalı Hacker
ETKİNLİK: 4. e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi
TARİH: 24 Eylül 2020, Perşembe
YER: BTK Ankara