e-Safe Zirveleri

Siber uzay var oldukça, siber güvenlikte var olacaktır. e-Safe Ulusal Güvenlik Etkinlikleri olarak, Siber Güvenlik ve Kişisel Verileri Koruma Sektörlerinin paydaşları olan; üreticiler, satıcılar, kamu, üniversite ve STK’ları bir araya getirerek sektörün sağlıklı gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda e-Safe, yerel sorunlara odaklanmış bir Ulusal Güvenlik Etkinlikleri platformudur.

Gökhan Çörekçi: e-Safe Zirveleri Sektörün Nerede Olduğunu Doğru Analiz Etmemiz Açısından Çok Faydalı


Gökhan Çörekçi: e-Safe Zirveleri Sektörün Nerede Olduğunu Doğru Analiz Etmemiz Açısından Çok Faydalı

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) binasında, 25 Mart 2021’de hibrit olarak gerçekleştirilen 5. e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi’nde, Trend Micro Satış Yöneticisi Gökhan Çörekçi ile etkinlik gündemini değerlendirdik.

Çörekçi, etkinlik hakkında şunları söyledi: “Ben bu etkinliklerin çok yararlı olduğunu düşünüyorum. Günün sonunda bizim özellikle farkındalığımız ve ekosistem içerisindeki bilgi paylaşımımız açısından. Paydaşlarımızla, özellikle kurumlarımızla, üreticilerimizle ve entegratör firmalarımız ile yapmış olduğumuz bu tip etkinliklerde, bilgi alışverişi, güncel teknolojilerin paylaşımı ve sektörün nerede olduğunu doğru analiz etmemiz için çok faydalı olduğunu düşünüyorum ve bu e-Safe etkinliğini düzenleyen tüm ekibe, Trend Micro adına çok teşekkür ediyorum.”

VİDEO: 242
BAŞLIK: Gökhan Çörekçi: e-Safe Zirveleri Sektörün Nerede Olduğunu Doğru Analiz Etmemiz Açısından Çok Faydalı
RÖPORTAJ: Gökhan Çörekçi – Trend Micro Satış Yöneticisi
ETKİNLİK: 5. e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi
TARİH: 25 Mart 2021, Perşembe
YER: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu – Ankara