e-Safe Zirveleri

Siber uzay var oldukça, siber güvenlikte var olacaktır. e-Safe Ulusal Güvenlik Etkinlikleri olarak, Siber Güvenlik ve Kişisel Verileri Koruma Sektörlerinin paydaşları olan; üreticiler, satıcılar, kamu, üniversite ve STK’ları bir araya getirerek sektörün sağlıklı gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda e-Safe, yerel sorunlara odaklanmış bir Ulusal Güvenlik Etkinlikleri platformudur.

Bülent Arsal: e-Safe Etkinliklerinin Ülkemizin Siber Güvenliği Açısından Ciddi Katkıları Oluyor


Bülent Arsal: e-Safe Etkinliklerinin Ülkemizin Siber Güvenliği Açısından Ciddi Katkıları Oluyor

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) binasında, 25 Mart 2021’de hibrit olarak gerçekleştirilen 5. e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi’nde, BTK Bilgi Teknolojileri Daire Başkanı Bülent Arsal ile etkinlik gündemini değerlendirdik.

Arsal, etkinlik hakkında şunları söyledi: “e-Safe, uzun yıllardan beri, özellikle siber güvenlik tarafında ciddi etkinlikler yapan bir kuruluş. Bu noktada etkinlik açısından ve ülkemizin siber güvenliği açısından ciddi katkıları oluyor. Bugünkü zirvenin de çok etkili ve verimli geçeceğini düşünüyorum. Özellikle seçilen konular açısından hem ülkemizi hem bireyleri hem kurumları hem de özel firmaları ilgilendiren konularla alakalı bir etkinlik. Katılımcılar da konularında uzman kişiler. Bu noktada etkinliğin gerçekten faydalı ve güzel olacağını düşünüyorum.”

VİDEO: 241
BAŞLIK: Bülent Arsal: e-Safe Etkinliklerinin Ülkemizin Siber Güvenliği Açısından Ciddi Katkıları Oluyor
RÖPORTAJ: Bülent Arsal – BTK Bilgi Teknolojileri Daire Başkanı
ETKİNLİK: 5. e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi
TARİH: 25 Mart 2021, Perşembe
YER: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu – Ankara