e-Safe Zirveleri

Siber uzay var oldukça, siber güvenlikte var olacaktır. e-Safe Ulusal Güvenlik Etkinlikleri olarak, Siber Güvenlik ve Kişisel Verileri Koruma Sektörlerinin paydaşları olan; üreticiler, satıcılar, kamu, üniversite ve STK’ları bir araya getirerek sektörün sağlıklı gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda e-Safe, yerel sorunlara odaklanmış bir Ulusal Güvenlik Etkinlikleri platformudur.

Hamza Aytaç Doğanay: “Etkinlik Hbirit Olduğu için Binlerce Kişiye Ulaşma İmkânı Doğuyor”


Hamza Aytaç Doğanay: “Etkinlik Hbirit Olduğu için Binlerce Kişiye Ulaşma İmkânı Doğuyor”

Kişisel Verileri Koruma Kurumu (KVKK) binasında, 17 Haziran 2021’de hibrit olarak gerçekleştirilen 4.e-Safe Kişisel Verileri Koruma Zirvesi’nde Ankara Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Adli Bilişim ve Siber Suç Uzmanı Hamza Aytaç Doğanay ile etkinlik gündemini değerlendirdik.

Doğanay, etkinlik ile ilgili şunları söyledi: “Etkinlik, her zamanki gibi, daha önceki e-Safe etkinlikleri gibi kaliteli. Kaliteli ve kapsamlı konu içeriğine ve katılımcılara sahip. Tabii pandeminin de bunda etkisi var ama internet üzerinden yayınlanıyor olması hibrit olarak düzenleniyor olması daha çok kişiye ulaşmasını sağlıyor. Bu da şu avantajı sağlıyor diye düşünüyorum: Bu salonun bir kapasitesi var örneğin. 100 kişi ya da 500 kişi kapasitesi varsa binlerce kişiye ulaşma imkânı var.”

VİDEO: 287
BAŞLIK: Hamza Aytaç Doğanay: “Etkinlik Hbirit Olduğu için Binlerce Kişiye Ulaşma İmkânı Doğuyor”
RÖPORTAJ: Hamza Aytaç Doğanay – Ankara Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Adli Bilişim ve Siber Suç Uzmanı
ETKİNLİK: 4.e-Safe Kişisel Verileri Koruma Zirvesi
TARİH: 17 Haziran 2021, Perşembe
YER: Kişisel Verileri Koruma Kurumu – Ankara