e-Safe Zirveleri

Siber uzay var oldukça, siber güvenlikte var olacaktır. e-Safe Ulusal Güvenlik Etkinlikleri olarak, Siber Güvenlik ve Kişisel Verileri Koruma Sektörlerinin paydaşları olan; üreticiler, satıcılar, kamu, üniversite ve STK’ları bir araya getirerek sektörün sağlıklı gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda e-Safe, yerel sorunlara odaklanmış bir Ulusal Güvenlik Etkinlikleri platformudur.

Hasan Hüseyin Ertok: Siber Güvenlikteki Tüm Paydaşları Bir Araya Getiren Bu Etkinlikler Çok Önemli


Hasan Hüseyin Ertok: Siber Güvenlikteki Tüm Paydaşları Bir Araya Getiren Bu Etkinlikler Çok Önemli

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) binasında, 25 Mart 2021’de hibrit olarak gerçekleştirilen 5. e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi’nde, Türksat Genel Müdürü Hasan Hüseyin Ertok ile etkinlik gündemini değerlendirdik.

Ertok, etkinlik hakkında şunları söyledi: “Öncelikle bu organizasyonu gerçekleştiren ve tüm payı geçenlere teşekkür ediyorum. e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi 5 yıldır desteklenen bir organizasyon ve biz Türksat olarak her organizasyona İletişim Sponsoru olarak katkı sağlıyoruz. Siber güvenlik çok önemli bir konu. Bütün dünyada, ülkemizde ve tüm sektörlerde çok önemli bir konu. Türksat olarak biz kablo, uydu ve bilişim alanında faaliyet gösteriyoruz ve siber güvenliğin önemini çok yakından yaşıyoruz ve bu konuda çalışmalarımız da var. O yüzden bu tür organizasyonlarla bu alandaki paydaşların bir araya gelip ülkemizdeki gelişmeleri, sorunları paylaşarak yeni çözüm önerileri bulmaları çok önemli.”

VİDEO: 238
BAŞLIK: Hasan Hüseyin Ertok: Siber Güvenlikteki Tüm Paydaşları Bir Araya Getiren Bu Etkinlikler Çok Önemli
RÖPORTAJ: Hasan Hüseyin Ertok – Türksat Genel Müdürü
ETKİNLİK: 5.e-Safe Kişisel Verileri Koruma Zirvesi
TARİH: 25 Mart 2021, Perşembe
YER: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu – Ankara