e-Safe Zirveleri

Siber uzay var oldukça, siber güvenlikte var olacaktır. e-Safe Ulusal Güvenlik Etkinlikleri olarak, Siber Güvenlik ve Kişisel Verileri Koruma Sektörlerinin paydaşları olan; üreticiler, satıcılar, kamu, üniversite ve STK’ları bir araya getirerek sektörün sağlıklı gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda e-Safe, yerel sorunlara odaklanmış bir Ulusal Güvenlik Etkinlikleri platformudur.

İsmail Orhan: Korona Virüs Şartlarında Kusursuz ve Güven Dolu Bir Organizasyon Oldu


İsmail Orhan: Korona Virüs Şartlarında Kusursuz ve Güven Dolu Bir Organizasyon Oldu

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) binasında, 25 Mart 2021’de hibrit olarak gerçekleştirilen 5. e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi’nde, Netaş Siber Güvenlik Hizmetleri Müdürü İsmail Orhan ile etkinlik gündemini değerlendirdik.

Orhan, etkinlik hakkında şunları söyledi: “Hepsinden önemlisi, Korona Virüs konusunda güvenlik önemlerinin alınması bence elzem olan durumlardan biriydi. Bunun için özellikle teşekkür ederim. Kusursuz bir organizasyondu gerçekten. Hem organizasyon firmasının hem bakanlığın hem BTK’nın hem de sponsorların desteği ile son derece kusursuz ve hepsinden öte güven dolu bir organizasyon oldu.”

VİDEO: 245
BAŞLIK: İsmail Orhan: Covid-19 Şartlarında Kusursuz ve Güven Dolu Bir Organizasyon Oldu
RÖPORTAJ: İsmail Orhan – Netaş Siber Güvenlik Hizmetleri Müdürü
ETKİNLİK: 5. e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi
TARİH: 25 Mart 2021, Perşembe
YER: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu – Ankara