e-Safe Zirveleri

Siber uzay var oldukça, siber güvenlikte var olacaktır. e-Safe Ulusal Güvenlik Etkinlikleri olarak, Siber Güvenlik ve Kişisel Verileri Koruma Sektörlerinin paydaşları olan; üreticiler, satıcılar, kamu, üniversite ve STK’ları bir araya getirerek sektörün sağlıklı gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda e-Safe, yerel sorunlara odaklanmış bir Ulusal Güvenlik Etkinlikleri platformudur.

Ömer Çıtak: Etkinliğin Hibrit Oluşunun Avantajları, Dezavantajlarından Daha Fazla


Ömer Çıtak: Etkinliğin Hibrit Oluşunun Avantajları, Dezavantajlarından Daha Fazla

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) binasında, 25 Mart 2021’de hibrit olarak gerçekleştirilen 5. e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi’nde, StrixEye Kurucu Ortağı Ömer Çıtak ile etkinlik gündemini değerlendirdik.

Çıtak, etkinlik hakkında şunları söyledi: “e-Safe her zamanki gibi süper, konuşmacılar süper, konular süper. Önceki iki sene gelememiştim bazı problemlerden dolayı ama çok şey kaçırmışım onu fark ediyorum şu an.”

Çıtak, etkinliğin hibrit olarak gerçekleştiriliyor oluşunu şu şekilde yorumladı: “Ben avantajlarının dezavantajlarından daha fazla olduğunu düşünüyorum çünkü ülke üzerinde bu konuşmaları dinlemek isteyen ama işi dolayısıyla gelemeyen bir dünya insan var. Hazır pandemi de buna vesile olmuşken, bence çok güzel bir olay oldu. İnsanlar izleyebiliyor ve dinleyebiliyor. Bence muazzam bir şey.”

VİDEO: 244
BAŞLIK: Ömer Çıtak: Etkinliğin Hibrit Oluşunun Avantajları, Dezavantajlarından Daha Fazla
RÖPORTAJ: Ömer Çıtak – StrixEye Kurucu Ortağı
ETKİNLİK: 5. e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi
TARİH: 25 Mart 2021, Perşembe
YER: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu – Ankara