e-Safe Zirveleri

Siber uzay var oldukça, siber güvenlikte var olacaktır. e-Safe Ulusal Güvenlik Etkinlikleri olarak, Siber Güvenlik ve Kişisel Verileri Koruma Sektörlerinin paydaşları olan; üreticiler, satıcılar, kamu, üniversite ve STK’ları bir araya getirerek sektörün sağlıklı gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda e-Safe, yerel sorunlara odaklanmış bir Ulusal Güvenlik Etkinlikleri platformudur.

Kenan Altınsaat: Bu Yıl Zirvede Çarpıcı Konular Ele Alındı


Kenan Altınsaat: Bu Yıl Zirvede Çarpıcı Konular Ele Alındı

6’ıncı e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi ‘’Kamu ve Özel Sektördeki Siber Güvenlik Zafiyetleri 2.0’’ temasıyla, 17 Mart 2022 tarihinde Ankara’da BTK Binası’nda gerçekleştirildi.

Etkinliği değerlendiren TBD Ankara Şubesi Başkanı Kenan Altınsaat, bu yıl da etkinlikte çarpıcı konuların olduğunu vurguladı. Altınsaat, siber güvenliğin her gün çok daha fazla geliştiğini ve bu nedenle çok daha fazla adım atmamız gerektiğinin altını çizdi.

Kenan Altınsaat, artık bildiğimiz klasik savunma yetersiz kalabildiğini, bu zirve sayesinde aslında bu konuların önemini bir kez daha anladığımızı belirtti. Altınsaat, ‘’Zaten burada olmayı bir paydaş olarak seviyoruz. Olmaya da devam edeceğiz ama bu konular kişisel olarak da çok ilgimi çekti. Onun için burada olmaktan son derece mutluyuz.’’ dedi.

VİDEO: 639
BAŞLIK: Kenan Altınsaat: Bu Yıl Zirvede Çarpıcı Konular Ele Alındı
KONUŞMACI: Kenan Altınsaat – TBD Ankara Şube Başkanı
ETKİNLİK: 6.e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi
TARİH: 17 Mart 2022, Perşembe
YER: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu – Ankara