e-Safe Zirveleri

Siber uzay var oldukça, siber güvenlikte var olacaktır. e-Safe Ulusal Güvenlik Etkinlikleri olarak, Siber Güvenlik ve Kişisel Verileri Koruma Sektörlerinin paydaşları olan; üreticiler, satıcılar, kamu, üniversite ve STK’ları bir araya getirerek sektörün sağlıklı gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda e-Safe, yerel sorunlara odaklanmış bir Ulusal Güvenlik Etkinlikleri platformudur.

Yıldırım: “Başka bir etkinlik olduğunda da katılmak isterim”


Yıldırım: “Başka bir etkinlik olduğunda da katılmak isterim”

17 Mart 2022 tarihinde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) binasında gerçekleştirilen 6’ncı e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi’nde konuşan Başkent Üniversitesi İşletme Bölümü 4’üncü Sınıf Öğrencisi Büşra Yıldırım, siber güvenlik alanına ilgisinin nasıl başladığını şu şekilde dile getirdi:

“Öncelikle bilişim hukuku bağlamına siber güvenlikle ilgilenmeye başladım. Bilişim hukukunun teknoloji ile iç içe olmasıyla birlikte bende bu alana yöneldim.”

Etkinlik hakkındaki düşüncelerini de dile getiren Yıldırım, “Bu değerli insanlarla bizi buluşturduğu için bu etkinlikten çok memnun kaldım. Başka bir etkinlik olduğunda da katılmak isterim” dedi.

VİDEO: 640
BAŞLIK: Yıldırım: “Başka bir etkinlik olduğunda da katılmak isterim”
KONUŞMACI: Büşra Yıldırım – Başkent Üniversitesi İşletme Bölümü 4’üncü Sınıf Öğrencisi
ETKİNLİK: 6.e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi
TARİH: 17 Mart 2022, Perşembe
YER: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu – Ankara