e-Safe Zirveleri

Siber uzay var oldukça, siber güvenlikte var olacaktır. e-Safe Ulusal Güvenlik Etkinlikleri olarak, Siber Güvenlik ve Kişisel Verileri Koruma Sektörlerinin paydaşları olan; üreticiler, satıcılar, kamu, üniversite ve STK’ları bir araya getirerek sektörün sağlıklı gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda e-Safe, yerel sorunlara odaklanmış bir Ulusal Güvenlik Etkinlikleri platformudur.

Mehmet Ali İnceefe: Oldukça Başarılı Bir Etkinlik Olduğunu Söyleyebilirim


Mehmet Ali İnceefe: Oldukça Başarılı Bir Etkinlik Olduğunu Söyleyebilirim

Kişisel Verileri Koruma Kurumu (KVKK) binasında, 17 Haziran 2021’de hibrit olarak gerçekleştirilen 4.e-Safe Kişisel Verileri Koruma Zirvesi’nde, Accert A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve TBD İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Ali İnceefe ile etkinlik gündemini değerlendirdik.

İnceefe, etkinlik ile ilgili şunları söyledi: “Sanıyorum ben biraz eski kafalıyım, hani ‘old school’ diyorlar ya… Dolayısıyla ben insanların olduğu bir ortamda insanlara yönelik konuşma yapmanın etkileşim açısından çok daha verimli olduğu kanısındayım. O nedenle bunu herhangi bir bilgisayar başında yapıyor olmanın bu kadar verimli olmayacağı kanısındayım. O açıdan oldukça başarılı olduğunu söyleyebilirim.”

VİDEO: 281
BAŞLIK: Mehmet Ali İnceefe: Oldukça Başarılı Bir Etkinlik Olduğunu Söyleyebilirim
RÖPORTAJ: Mehmet Ali İnceefe – Accert A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve TBD İcra Kurulu Başkan Yardımcısı
ETKİNLİK: 4.e-Safe Kişisel Verileri Koruma Zirvesi
TARİH: 17 Haziran 2021, Perşembe
YER: Kişisel Verileri Koruma Kurumu – Ankara