e-Safe Zirveleri

Siber uzay var oldukça, siber güvenlikte var olacaktır. e-Safe Ulusal Güvenlik Etkinlikleri olarak, Siber Güvenlik ve Kişisel Verileri Koruma Sektörlerinin paydaşları olan; üreticiler, satıcılar, kamu, üniversite ve STK’ları bir araya getirerek sektörün sağlıklı gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda e-Safe, yerel sorunlara odaklanmış bir Ulusal Güvenlik Etkinlikleri platformudur.

Minhaç Çelik: e-Safe, Kamu ve Özel Sektör Temsilcilerinin Buluştuğu Nadir Etkinliklerden


Minhaç Çelik: e-Safe, Kamu ve Özel Sektör Temsilcilerinin Buluştuğu Nadir Etkinliklerden

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) binasında, 25 Mart 2021’de hibrit olarak gerçekleştirilen 5. e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi’nde, siberbulten.com’da Araştırmacı olan Minhaç Çelik ile etkinlik gündemini değerlendirdik.

Çelik, etkinlik hakkında şunları söyledi: “Öncelikle şunu belirtmek gerekiyor; paydaşların büyük çoğunluğunun katılım gösterdiğini görüyoruz. Bu önemli bir şey. Çünkü kamu ile alakalı bir etkinlik düzenlenince sadece kamu kuruluşları, özel sektör düzenlediğinde de sadece özel sektör temsilcilerinin bulduğumuz etkinlikleri geçmişte sık gördük. e-Safe’te ise her iki kesimden de temsilcilerin aynı platformu paylaştığını görünüyoruz.”

VİDEO: 247
BAŞLIK: Minhaç Çelik: e-Safe, Kamu ve Özel Sektör Temsilcilerinin Buluştuğu Nadir Etkinliklerden
RÖPORTAJ: Minhaç Çelik – siberbulten.com’da Araştırmacı
ETKİNLİK: 5. e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi
TARİH: 25 Mart 2021, Perşembe
YER: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu – Ankara