e-Safe Zirveleri

Siber uzay var oldukça, siber güvenlikte var olacaktır. e-Safe Ulusal Güvenlik Etkinlikleri olarak, Siber Güvenlik ve Kişisel Verileri Koruma Sektörlerinin paydaşları olan; üreticiler, satıcılar, kamu, üniversite ve STK’ları bir araya getirerek sektörün sağlıklı gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda e-Safe, yerel sorunlara odaklanmış bir Ulusal Güvenlik Etkinlikleri platformudur.

Mustafa Altınkaynak: Katılımcıların Online Olarak İlgi Göstermesi Bizleri Sevindiriyor


Mustafa Altınkaynak: Katılımcıların Online Olarak İlgi Göstermesi Bizleri Sevindiriyor

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) binasında, 25 Mart 2021’de hibrit olarak gerçekleştirilen 5. e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi’nde, Beyaz Şapkalı Hacker Mustafa Altınkaynak ile etkinlik gündemini değerlendirdik.

Altınkaynak, etkinlik hakkında şunları söyledi: “İçinde bulunduğumuz pandemi süreci nedeniyle etkinliğimiz hibrit olarak düzenleniyor. Geçtiğimiz senelerde de bir kez daha hibrit olarak gerçekleştirilmişti ama pandemi olsun olmasın bu etkinliklerin sürdürülebilir olması gerekiyor. Katılımcıların bu şekilde online platformlar üzerinden ilgi göstermesi bizleri açıkçası bu noktada sevindiriyor. Umarım bir sonraki etkinliğimiz hibrit değil, bol katılımcılı, herkesin verim aldığı bir şekilde olmasını temenni ediyorum.”

VİDEO: 248
BAŞLIK: Mustafa Altınkaynak: Katılımcıların Online Olarak İlgi Göstermesi Bizleri Sevindiriyor
RÖPORTAJ: Mustafa Altınkaynak – Beyaz Şapkalı Hacker
ETKİNLİK: 5. e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi
TARİH: 25 Mart 2021, Perşembe
YER: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu – Ankara