e-Safe Zirveleri

Siber uzay var oldukça, siber güvenlikte var olacaktır. e-Safe Ulusal Güvenlik Etkinlikleri olarak, Siber Güvenlik ve Kişisel Verileri Koruma Sektörlerinin paydaşları olan; üreticiler, satıcılar, kamu, üniversite ve STK’ları bir araya getirerek sektörün sağlıklı gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda e-Safe, yerel sorunlara odaklanmış bir Ulusal Güvenlik Etkinlikleri platformudur.

Musa Savaş ve Bilgin Metin’den Kapanış Konuşmaları


Musa Savaş ve Bilgin Metin’den Kapanış Konuşmaları

1.e-Safe Boğaziçi Kişisel Verileri Korumada Yerli Çözümler Zirvesi, 8 Mayıs 2018 tarihinde Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleşti. Zirvede, e-Safe kurucusu ve başkanı Musa Savaş ve BUSİBER Yöneticisi Doç. Dr. Bilgin Metin kapanış konuşmasını gerçekleştirdi.

Musa Savaş konuşmasında şunları söyledi: “e-Safe çalışmasını Ankara’dan İstanbul’a nasıl taşırız, İstanbul ayağını nasıl kurarız diye düşünürken BUSİBER’den gelen teklifle çok mutlu olduk. Bundan sonrada e-Safe’inde kişisel veriler ve diğer başlıktaki tüm etkinliklerini de İstanbul’a taşırız inşallah. Bu etkinlikte en çok emeği geçen BUSİBER temsilcisi Doç. Dr. Bilgin Metin’dir.”

BUSİBER Yöneticisi Doç. Dr. Bilgin Metin: “Bu etkinliğin gerçekleşmesinde destek sağlayan BUSİBER ekibindeki tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. BUSİBER gerçekten öğrenciler için var. Onlar mezun olmadan pratik yapabilecekleri bir platform olmak istiyoruz. Öğrencilerimizin ilerde BUSİBER’de konuşmacı olacakları günleri bekliyoruz.”

Öğrenciler ile toplu fotoğraf çekimi sonrası program son buldu.

VİDEO: 071
BAŞLIK: Musa Savaş ve Bilgin Metin’den Kapanış Konuşmaları
KONUŞMACI: Musa Savaş – Doç. Dr. Bilgin Metin
ETKİNLİK: 1.e-Safe Boğaziçi Kişisel Verileri Korumada Yerli Çözümler Zirvesi
TARİH: 8 Mayıs 2018, Salı
YER: Boğaziçi Üniversitesi, Albert Long Hall Kültür Merkezi – İstanbul