e-Safe Zirveleri

Siber uzay var oldukça, siber güvenlikte var olacaktır. e-Safe Ulusal Güvenlik Etkinlikleri olarak, Siber Güvenlik ve Kişisel Verileri Koruma Sektörlerinin paydaşları olan; üreticiler, satıcılar, kamu, üniversite ve STK’ları bir araya getirerek sektörün sağlıklı gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda e-Safe, yerel sorunlara odaklanmış bir Ulusal Güvenlik Etkinlikleri platformudur.

Prof. Dr. Muhammet Dursun Kaya: Pandemi Dönemi Olmasına Rağmen Çok Harika Bir Organizasyon


Prof. Dr. Muhammet Dursun Kaya: Pandemi Dönemi Olmasına Rağmen Çok Harika Bir Organizasyon

Kişisel Verileri Koruma Kurumu (KVKK) binasında, 17 Haziran 2021’de hibrit olarak gerçekleştirilen 4.e-Safe Kişisel Verileri Koruma Zirvesi’nde, Atatürk Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammet Dursun Kaya ile etkinlik gündemini değerlendirdik.

Prof. Dr. Kaya, etkinlik ile ilgili şunları söyledi: “Pandemi dönemi olmasına rağmen çok harika bir organizasyon olduğunu itiraf etmeliyim. Ben daha önce 3. ve 5. e-Safe zirvelerine de katılmış birisiyim. Başta Musa Bey ve KVKK Başkanı olmak üzere, yapmış oldukları bu organizasyondan, daha öncekilerden çok aşırı derecede istifa ettim. Bundan da kurumum ve kendim adına yararlanacağımı ümit ediyorum ve inanıyorum.”

VİDEO: 275
BAŞLIK: Prof. Dr. Muhammet Dursun Kaya: Pandemi Dönemi Olmasına Rağmen Çok Harika Bir Organizasyon
RÖPORTAJ: Prof. Dr. Muhammet Dursun Kaya – Atatürk Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı
ETKİNLİK: 4.e-Safe Kişisel Verileri Koruma Zirvesi
TARİH: 17 Haziran 2021, Perşembe
YER: Kişisel Verileri Koruma Kurumu – Ankara