e-Safe Zirveleri

Siber uzay var oldukça, siber güvenlikte var olacaktır. e-Safe Ulusal Güvenlik Etkinlikleri olarak, Siber Güvenlik ve Kişisel Verileri Koruma Sektörlerinin paydaşları olan; üreticiler, satıcılar, kamu, üniversite ve STK’ları bir araya getirerek sektörün sağlıklı gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda e-Safe, yerel sorunlara odaklanmış bir Ulusal Güvenlik Etkinlikleri platformudur.

Uğur Nabi Yalçın: Türk Telekom Tam da Kişisel Verilerin Merkezinde Olan Bir Şirket


Uğur Nabi Yalçın: Türk Telekom Tam da Kişisel Verilerin Merkezinde Olan Bir Şirket

Kişisel Verileri Koruma Kurumu (KVKK) binasında, 17 Haziran 2021’de hibrit olarak gerçekleştirilen 4.e-Safe Kişisel Verileri Koruma Zirvesi’nde, Türk Telekom Hukuk ve Regülasyon Genel Müdür Yardımcısı Uğur Nabi Yalçın ile etkinlik gündemini değerlendirdik.

Yalçın, etkinlik ile ilgili şunları söyledi: “Ben Türk Telekom Hukuk ve Regülasyon Genel Müdür Yardımcısı olarak ikincisine katılmaktayım. Daha önce diğer sektör temsilcileri ile ilgili olarak, hem Noterler Birliği’nin hem de Barolar Birliği’nin başkanları ile toplanmış olduğumuz bir zirvede daha görüşlerimizi istişare etmek imkanı bulmuştuk. e-Safe zirvesi bu şekli ile çeşitli sektörlerin en üst seviyedeki bilgilendirici uzmanları ile bir araya gelerek bizlerin istişare etmesini ve bilgilenmesini sağlıyor. Bundan da son derece memnunuz. Türk Telekom, mobil operatör ve sabit internet sağlayıcısı olarak tam da kişisel verilerin merkezinde olan bir şirket. Buna ilişkin olarak gerek e-Safe ekibi ile gerekse Kişisel Verilerin Korunması Kurulu ekibi ile istişareli gitmek durumundayız.”

VİDEO: 276
BAŞLIK: Uğur Nabi Yalçın: Türk Telekom Tam da Kişisel Verilerin Merkezinde Olan Bir Şirket
RÖPORTAJ: Uğur Nabi Yalçın – Türk Telekom Hukuk ve Regülasyon Genel Müdür Yardımcısı
ETKİNLİK: 4.e-Safe Kişisel Verileri Koruma Zirvesi
TARİH: 17 Haziran 2021, Perşembe
YER: Kişisel Verileri Koruma Kurumu – Ankara