e-Safe Zirveleri

Siber uzay var oldukça, siber güvenlikte var olacaktır. e-Safe Ulusal Güvenlik Etkinlikleri olarak, Siber Güvenlik ve Kişisel Verileri Koruma Sektörlerinin paydaşları olan; üreticiler, satıcılar, kamu, üniversite ve STK’ları bir araya getirerek sektörün sağlıklı gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda e-Safe, yerel sorunlara odaklanmış bir Ulusal Güvenlik Etkinlikleri platformudur.

Siber Güvenlik Yol Haritası Güncellenmeli


Siber Güvenlik Yol Haritası Güncellenmeli

14 Mart 2019 tarihinde Ankara’da Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Merkez Yerleşkesi’nde gerçekleşen 3.e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi’ne, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan, Genelkurmay MEBS Bşk. Hv. Tuğg. Alper Ketencioğlu, BTK Başkanı Ömer Abdullah Karagözoğlu, TSK Siber Savunma Komutanı Albay Can Sert, Türksat Genel Müdürü Cenk Şen ve sektör temsilcileri katıldı.

3.e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi’nin kapanış konuşmasını yapan e-Safe Kurucusu ve Zirve Başkanı Musa Savaş özetle şunları söyledi: “Bizler 2.e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi’nde ana tema olarak “Kamudaki Siber Güvenlik Zafiyetleri” konusunu seçmiş ve konuşmacılarımız o doğrultuda sunumlar yapmışlardı. O zirvemizin içeriğinden dolayı ciddi uyarılar almıştık. Amacımız herhangi bir yere zarar vermek değil, olabilecek zararları olmadan engellemek.

Önümüzdeki yıl yapacak olduğumuz 4.e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi’nin temasını şayet değiştirmezsek “Türkiye’nin Siber Güvenlik Yol Haritası 2.0″ şeklinde düşünüyoruz.”

VİDEO: 106
BAŞLIK: Siber Güvenlik, Milli Çıkarlarımız için Kritik Öneme Haizdir
KONUŞMACI: Musa Savaş – e-Safe Kurucusu ve Zirve Başkanı
ETKİNLİK: 3.e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi
TARİH: 14 Mart 2019, Perşembe
YER: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu – Ankara