e-Safe Zirveleri

Siber uzay var oldukça, siber güvenlikte var olacaktır. e-Safe Ulusal Güvenlik Etkinlikleri olarak, Siber Güvenlik ve Kişisel Verileri Koruma Sektörlerinin paydaşları olan; üreticiler, satıcılar, kamu, üniversite ve STK’ları bir araya getirerek sektörün sağlıklı gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda e-Safe, yerel sorunlara odaklanmış bir Ulusal Güvenlik Etkinlikleri platformudur.

Zirvede Yerli Çözümlere Odaklandık


Zirvede Yerli Çözümlere Odaklandık

1.e-Safe Boğaziçi Kişisel Verileri Korumada Yerli Çözümler Zirvesi, 8 Mayıs 2018 tarihinde İstanbul’da Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’ndan sonra programın açılış konuşmasını e-Safe Kurucusu ve Zirve Başkanı Musa Savaş yaptı.

e-Safe etkinliği hakkından kısa bilgi vererek konuşmasına başlayan Musa Savaş, 8 yıllık uzun bir projenin henüz ikinci yılında olduklarını neler yapacaklarını anlattı. e-Safe etkinliklerinin İstanbul ayağını BUSİBER ile bu etkinlik vesilesi ile başladıklarını belirtirken, kişisel verileri korumanın son dönemde popüler ve çok önemli bir konu olduğunu ifade etti. e-Safe Boğaziçi Kişisel Verileri Korumada Yerli Çözümler Zirvesi’nde, yerlilik ve millikten bahsettiğimiz bu günlerde yerli çözümlere odaklandıklarını belirtti.

VİDEO: 048
BAŞLIK: Zirvede Yerli Çözümlere Odaklandık
KONUŞMACI: Musa Savaş – e-Safe Kurucusu ve Zirve Başkanı
ETKİNLİK: 1.e-Safe Boğaziçi Kişisel Verileri Korumada Yerli Çözümler Zirvesi
TARİH: 8 Mayıs 2018, Salı
YER: Boğaziçi Üniversitesi, Albert Long Hall Kültür Merkezi – İstanbul