e-Safe Zirveleri

Siber uzay var oldukça, siber güvenlikte var olacaktır. e-Safe Ulusal Güvenlik Etkinlikleri olarak, Siber Güvenlik ve Kişisel Verileri Koruma Sektörlerinin paydaşları olan; üreticiler, satıcılar, kamu, üniversite ve STK’ları bir araya getirerek sektörün sağlıklı gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda e-Safe, yerel sorunlara odaklanmış bir Ulusal Güvenlik Etkinlikleri platformudur.

Ziyahan Albeniz: Artık Reaktif Bir Konuma Geçmeliyiz


Ziyahan Albeniz: Artık Reaktif Bir Konuma Geçmeliyiz

Ankara’da 15 Mart 2018 tarihinde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) himayesinde gerçekleştirilen 2. e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi’nde QA Tester ve Güvenlik Araştırmacısı Ziyahan Albeniz etkinlik hakkında düşüncelerini bizlerle paylaştı.

Ziyahan Albeniz şunları söyledi: “Program katılımcılarının çoğunluğunun gençlerden oluşması, sordukları sorular ve akışı takip etmeleri çok güzel. Katılımcılar buradaki konularla ilgili ve bu durum umut verici.

Gelecek nesle mesajı: “Dünyaya entegre olmanın yolu İngilizceyi öğrenmek. Bu konudaki açıklarını kapatmaları lazım ki dünyaya ulaşabilsinler. Gençlerimizin çok zorlu rakipleri var. Bu rekabette bir adım öne geçmek dünyadan anında haberdar olmak ve reflektif olmaktan geçiyor. Artık biz etki-tepkiden çıkıp, reaktif bir konuma geçmeliyiz.”

VİDEO: 031
BAŞLIK: Ziyahan Albeniz: Artık Reaktif Bir Konuma Geçmeliyiz
RÖPORTAJ: Ziyahan Albeniz – QA Tester Ve Güvenlik Araştırmacı
ETKİNLİK: 2.e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi
TARİH: 15 Mart 2018, Perşembe
YER: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu – Ankara