e-Safe Zirveleri

Siber uzay var oldukça, siber güvenlikte var olacaktır. e-Safe Ulusal Güvenlik Etkinlikleri olarak, Siber Güvenlik ve Kişisel Verileri Koruma Sektörlerinin paydaşları olan; üreticiler, satıcılar, kamu, üniversite ve STK’ları bir araya getirerek sektörün sağlıklı gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda e-Safe, yerel sorunlara odaklanmış bir Ulusal Güvenlik Etkinlikleri platformudur.

Hamza Aytaç Doğanay: e-Safe Etkinliklerinin Hibrit Olması Daha Fazla Kişiye Ulaşılmasını Sağlıyor


Hamza Aytaç Doğanay: e-Safe Etkinliklerinin Hibrit Olması Daha Fazla Kişiye Ulaşılmasını Sağlıyor

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) binasında, 25 Mart 2021’de hibrit olarak gerçekleştirilen 5. e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi’nde, Ankara Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Adli Bilişim ve Siber Suç Uzmanı Hamza Aytaç Doğanay ile etkinlik gündemini değerlendirdik.

Doğanay, etkinlik hakkında şunları söyledi: “Gerçekten katılımcılar özellikle çok kaliteli. Bu sene 5’incisi düzenleniyor. Her sene çok daha iyi şeyler üretiliyor ve çok daha faydalı bilgiler ilgililere ulaştırılıyor. Bu manada e-Safe’de emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Doğanay, gelecek etkinliklerin de hibrit olma ihtimalini şu şekilde yorumladı: “Faydalı olur diye düşünüyorum çünkü salonların belirli bir kapasitesi var. Burada amaç siber güvenlik ile ilgili bilgilerin herkese ulaştırılması. Bu bağlamda da YouTube ve sosyal medya platformlarında hibrit olarak gerçekleştirilmesi daha çok kişiye ulaşmasını sağlayacaktır ve farkındalık artacaktır.”

VİDEO: 249
BAŞLIK: Hamza Aytaç Doğanay: e-Safe Etkinliklerinin Hibrit Olması Daha Fazla Kişiye Ulaşılmasını Sağlıyor
RÖPORTAJ: Hamza Aytaç Doğanay – Ankara Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Adli Bilişim ve Siber Suç Uzmanı
ETKİNLİK: 5. e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi
TARİH: 25 Mart 2021, Perşembe
YER: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu – Ankara