e-Safe Zirveleri

Siber uzay var oldukça, siber güvenlikte var olacaktır. e-Safe Ulusal Güvenlik Etkinlikleri olarak, Siber Güvenlik ve Kişisel Verileri Koruma Sektörlerinin paydaşları olan; üreticiler, satıcılar, kamu, üniversite ve STK’ları bir araya getirerek sektörün sağlıklı gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda e-Safe, yerel sorunlara odaklanmış bir Ulusal Güvenlik Etkinlikleri platformudur.

BTK, Türk Telekom, Türksat ve Trend Micro, İlk Günden İtibaren e-Safe’in Yanında Oldular


BTK, Türk Telekom, Türksat ve Trend Micro, İlk Günden İtibaren e-Safe’in Yanında Oldular

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) himayesinde, 25 Mart 2021’de, Ankara’da, hibrit olarak gerçekleştirilen 5.e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi’nde, “Türkiye’nin Siber Güvenlik Yol Haritası 2.0” konusu masaya yatırıldı. Etkinliğe, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan, BTK Başkanı Ömer Abdullah Karagözoğlu ve sektör temsilcileri katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan e-Safe Kurucusu ve Zirve Başkanı Musa Savaş, şunları söyledi: “e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi ve e-Safe konsepti altındaki diğer tüm etkinliklere başlarken, ilk günden beri yanımızda olan üç tane şirket ve bir kurum var. Onların adlarını söylemek istiyorum. Türk Telekom, Türksat ve Trend Micro. Bunlar bizi hiç yalnız bırakmadılar ve bu etkinliğin sürdürülebilirliği konusunda bize çok destek oldular. Kurum olarak ise BTK ilk günden beri hep yanımızda oldu. Zaten ilk günden beri e-Safe’in siber güvenlik tarafını burada yapıyoruz. Yine bir teşekkürüm de Türkiye Bilişim Derneği’ne (BMD) ve onun genel başkanına. Rahmi Bey sağ olsun her zaman yanımızda oldular.”

VİDEO: 252
BAŞLIK: BTK, Türk Telekom, Türksat ve Trend Micro, İlk Günden İtibaren e-Safe’in Yanında Oldular
KONUŞMACI: Musa Savaş – e-Safe Kurucusu ve Zirve Başkanı
ETKİNLİK: 5. e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi
TARİH: 25 Mart 2021, Perşembe
YER: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu – Ankara