e-Safe Zirveleri

Siber uzay var oldukça, siber güvenlikte var olacaktır. e-Safe Ulusal Güvenlik Etkinlikleri olarak, Siber Güvenlik ve Kişisel Verileri Koruma Sektörlerinin paydaşları olan; üreticiler, satıcılar, kamu, üniversite ve STK’ları bir araya getirerek sektörün sağlıklı gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda e-Safe, yerel sorunlara odaklanmış bir Ulusal Güvenlik Etkinlikleri platformudur.

Burak İnce: Heyecana Kapılıp Güvelik Önlemlerini Geri Planda Bırakmamalıyız


Burak İnce: Heyecana Kapılıp Güvelik Önlemlerini Geri Planda Bırakmamalıyız

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) himayesinde, 24 Eylül 2020’de Ankara’da gerçekleştirilen 4.e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi etkinliğinde Trend Micro Kamu Teknik Lideri Burak İnce’nin organizasyon hakkındaki düşüncelerini dinledik.

Burak İnce etkinlik hakkında şunları söyledi: “Açıkçası bizim için de değişik bir tecrübe oldu, dediğim gibi, sonunda da bahsettim, biz uzaktan sunumlara vesaire alıştık tabii ama burada sahnede anlatıyor olmak çok daha aslında motivasyon açısından da daha zevkli oldu. Uzaktan, evden yaptığımız sunumlara göre ben daha ilgi çekici ve daha etkili olduğunu düşünüyorum. Beğendim, benzer şekilde devamı da olacaktır, bu bir ilkti bildiğim kadarıyla. Güzel bir format ve devam etmesini de beklerim, güzel bir etkinlik olduğunu düşünüyorum.”

İnce, aynı zamanda sağlık sektöründe siber güvenliğin alması gereken yolu açıkladı.

VİDEO: 170
BAŞLIK: Burak İnce: Heyecana Kapılıp Güvelik Önlemlerini Geri Planda Bırakmamalıyız
RÖPORTAJ: Burak İnce – Trend Micro Kamu Teknik Lideri
ETKİNLİK: 4. e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi
TARİH: 24 Eylül 2020, Perşembe
YER: BTK Ankara