e-Safe Zirveleri

Siber uzay var oldukça, siber güvenlikte var olacaktır. e-Safe Ulusal Güvenlik Etkinlikleri olarak, Siber Güvenlik ve Kişisel Verileri Koruma Sektörlerinin paydaşları olan; üreticiler, satıcılar, kamu, üniversite ve STK’ları bir araya getirerek sektörün sağlıklı gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda e-Safe, yerel sorunlara odaklanmış bir Ulusal Güvenlik Etkinlikleri platformudur.

Çözüm sağladığımız birden fazla sektör var


Çözüm sağladığımız birden fazla sektör var

7’nci e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi’nde konuşan Ruijie Networks Satış Mühendisi Taner Elmas, ‘Siber tedarik zincirinde öncelikli tehditlere karşı ağ çözümleri ve saldırı önleme’ konusunda bir sunum gerçekleştirdi.

Taner Elmas, Ruijie’nin kısaca bir mühendislik firması olduğunu ifade etti. Elmas, network ve ağ üreticisi olduklarını söyledi. En önemli noktalarının ise yaptıklarını sade bir şekilde sunup anlatabilmeleri olduğunu belirten Elmas, çok karmaşık bir projeyi ve çok karmaşık bir sorunu çözüp son kullanıcıya bu şekilde ilettiklerini belirtti.

Taner Elmas sözlerine şu şekilde devam etti: ‘’Bu noktada geçtiğimiz senelerde hem Asya’da hem de Avrupa’da derecelerimiz oldu. Çözüm sağladığımız birden fazla sektör var. Kamu bunların içindeki en önemli sektörlerden bir tanesi. Başarı hikayelerimiz var. Bununla birlikte güçlü bir switch ailemeiz var. Bu ailedeki güvenlik çözümlerinden bahsetmek istiyorum biraz. Burada bir kurumun ya da işletmenin ihtiyaç duyacağı çok geniş ve kapsamlı bir aileden söz etmemiz mümkün. ‘’

VİDEO: 702
BAŞLIK: Çözüm Sağladığımız Birden Fazla Sektör Var
KONUŞMACI: Taner Elmas – Ruijie Networks Satış Mühendisi
ETKİNLİK: 7. e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi
TARİH: 26 Nisan 2023, Çarşamba
YER: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu – Ankara