e-Safe Zirveleri

Siber uzay var oldukça, siber güvenlikte var olacaktır. e-Safe Ulusal Güvenlik Etkinlikleri olarak, Siber Güvenlik ve Kişisel Verileri Koruma Sektörlerinin paydaşları olan; üreticiler, satıcılar, kamu, üniversite ve STK’ları bir araya getirerek sektörün sağlıklı gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda e-Safe, yerel sorunlara odaklanmış bir Ulusal Güvenlik Etkinlikleri platformudur.

Doç. Dr. Süleyman Yılmaz: “Birbirinden Güzel Sunumlar ile Güzel Bir Etkinlik Olduğu Kanaatindeyim”


Doç. Dr. Süleyman Yılmaz: “Birbirinden Güzel Sunumlar ile Güzel Bir Etkinlik Olduğu Kanaatindeyim”

Kişisel Verileri Koruma Kurumu (KVKK) binasında, 17 Haziran 2021’de hibrit olarak gerçekleştirilen 4.e-Safe Kişisel Verileri Koruma Zirvesi’nde Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Medeni Hukuk Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Süleyman Yılmaz ile etkinlik gündemini değerlendirdik.

Doç. Dr. Yılmaz, etkinlik ile ilgili şunları söyledi: “Birbirinden güzel sunumlar vardı, güzel bir etkinlik olduğu kanaatindeyim.”

Doç. Dr. Yılmaz etkinliğin hibrit olarak gerçekleştirilmiş olmasını ise şu şekilde yorumladı: “Şimdi fiziksel olduğu zaman tabii burada daha çok kişi katılabilirdi. Ama hibrit olması durumunda da artık insanımız da hibrite alıştı ve daha çok kişi seyrediyor kanaatindeyim.”

VİDEO: 284
BAŞLIK: Doç. Dr. Süleyman Yılmaz: “Birbirinden Güzel Sunumlar ile Güzel Bir Etkinlik Olduğu Kanaatindeyim”
RÖPORTAJ: Doç. Dr. Süleyman Yılmaz – Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Medeni Hukuk Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi
ETKİNLİK: 4.e-Safe Kişisel Verileri Koruma Zirvesi
TARİH: 17 Haziran 2021, Perşembe
YER: Kişisel Verileri Koruma Kurumu – Ankara