e-Safe Zirveleri

Siber uzay var oldukça, siber güvenlikte var olacaktır. e-Safe Ulusal Güvenlik Etkinlikleri olarak, Siber Güvenlik ve Kişisel Verileri Koruma Sektörlerinin paydaşları olan; üreticiler, satıcılar, kamu, üniversite ve STK’ları bir araya getirerek sektörün sağlıklı gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda e-Safe, yerel sorunlara odaklanmış bir Ulusal Güvenlik Etkinlikleri platformudur.

Dr. Çiçek Ersoy: “Güncel ve Güzel Konularda Kendimizi Anlatma Fırsatı Verdiniz”


Dr. Çiçek Ersoy: “Güncel ve Güzel Konularda Kendimizi Anlatma Fırsatı Verdiniz”

Kişisel Verileri Koruma Kurumu (KVKK) binasında, 17 Haziran 2021’de hibrit olarak gerçekleştirilen 4.e-Safe Kişisel Verileri Koruma Zirvesi’nde İTÜ İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Çiçek Ersoy ile etkinlik gündemini değerlendirdik.

Dr. Ersoy, etkinlik ile ilgili şunları söyledi: “Bu zirve şu açıdan çok önemli: Çok değerli akademisyen ve uygulamacılara, çok güncel ve güzel konularda kendimizi anlatma fırsatı vermiş oldunuz. Ve herkes için de kişisel verilerin korunması hukuku ile ilgili bir farkındalık oluşturulması anlamında ve uygulamacılara yol gösterilmesi, mevcut problemlerin çözülmesi anlamında oldukça verimli ve güzel bir zirve olduğunu düşünüyorum.”

VİDEO: 283
BAŞLIK: Dr. Çiçek Ersoy: “Güncel ve Güzel Konularda Kendimizi Anlatma Fırsatı Verdiniz”
RÖPORTAJ: Dr. Çiçek Ersoy – İTÜ İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi
ETKİNLİK: 4.e-Safe Kişisel Verileri Koruma Zirvesi
TARİH: 17 Haziran 2021, Perşembe
YER: Kişisel Verileri Koruma Kurumu – Ankara