e-Safe Zirveleri

Siber uzay var oldukça, siber güvenlikte var olacaktır. e-Safe Ulusal Güvenlik Etkinlikleri olarak, Siber Güvenlik ve Kişisel Verileri Koruma Sektörlerinin paydaşları olan; üreticiler, satıcılar, kamu, üniversite ve STK’ları bir araya getirerek sektörün sağlıklı gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda e-Safe, yerel sorunlara odaklanmış bir Ulusal Güvenlik Etkinlikleri platformudur.

Gelecek yılın teması: Siber terör ve hibrit savaş


Gelecek yılın teması: Siber terör ve hibrit savaş

Sentez Medya tarafından 17 Mart 2022 tarihinde Ankara’da düzenlenen 6’ncı Siber Güvenlik Zirvesi’nde kapanış konuşmasını yapan e-Safe Kurucusu ve Zirve Başkanı Musa Savaş, ülkemizin siber güvenlik sektörüne bu tarz etkinlikler ile destek olmaya devam edeceğini ifade etti.

Musa Savaş, ülkemizin siber güvenlik sektörüne bu etkinliklerde üretilen içeriklerle destek olmaya ve bu konuya ilgi duyan çeşitli seviyelerdeki insanlar için farkındalık oluşturmaya çalıştıklarını vurguladı.

Musa Savaş konuşmasını şu şekilde noktaladı: ‘’Yaptığımız bu çalışmalar devam edecek. Önümüzdeki yıl da yine burada 7’nci e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi’ni yapacağız. 7’nci e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi’nin ana teması; ‘Siber Terör ve Hibrit Savaş’ olacak. Biz bu etkinliğin temasını çok önceden belirlemiş olmasaydık belki de gelecek yıl ele alacağımız bu konuyu öne çekebilirdik. Çünkü şuan Rusya-Ukrayna Savaşı varken bu konuyu ele almak daha da iyi olabilirdi. Salonda halen genç arkadaşlarımızı görebiliyorum ve bu da gelecekle olan umutlarımı yeşertiyor.’’

VİDEO: 394
BAŞLIK: Gelecek Yılın Teması: Siber Terör ve Hibrit Savaş
KONUŞMACI: Musa Savaş – e-Safe Kurucusu ve Zirve Başkanı
ETKİNLİK: 6. e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi
TARİH: 17 Mart 2022, Perşembe
YER: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu – Ankara