e-Safe Zirveleri

Siber uzay var oldukça, siber güvenlikte var olacaktır. e-Safe Ulusal Güvenlik Etkinlikleri olarak, Siber Güvenlik ve Kişisel Verileri Koruma Sektörlerinin paydaşları olan; üreticiler, satıcılar, kamu, üniversite ve STK’ları bir araya getirerek sektörün sağlıklı gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda e-Safe, yerel sorunlara odaklanmış bir Ulusal Güvenlik Etkinlikleri platformudur.

Mahmut Küçük: ‘’Etkinlik farkındalığı beraberinde getiriyor’’


Mahmut Küçük: ‘’Etkinlik farkındalığı beraberinde getiriyor’’

17 Mart 2022 tarihinde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) binasında gerçekleştirilen 6’ncı e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi’nde konuşan Türk Telekom Siber Güvenlik Direktörü Mahmut Küçük, etkinlik hakkında düşüncelerini paylaştı.

Mahmut Küçük, e-Safe etkinliklerinin başladığı yıllardan bu yana sponsor olarak desteklerini gösterdiklerini ve bu anlamda da gurur duydukları bir etkinlik olduğunu dile getirdi.

Mahmut Küçük sözlerine şu şekilde devam etti: ‘’Türkiye’de siber güvenlik farkındalığının artması, kamunun ve özel sektörün dikkatinin çekilmesi çok önemli. Etkinliğin, özellikle insan kaynağının yetiştirilmesi ve karar alıcıların bu noktada bilinçlendirilmesi, farkındalığın artırılması konusunda önemli bir görev icra ettiğini düşünüyoruz.’’

VİDEO: 653
BAŞLIK: Mahmut Küçük: ‘’Etkinlik farkındalığı beraberinde getiriyor’’
KONUŞMACI: Mahmut Küçük – Türk Telekom Siber Güvenlik Direktörü
ETKİNLİK: 6.e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi
TARİH: 17 Mart 2022, Perşembe
YER: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu – Ankara