e-Safe Zirveleri

Siber uzay var oldukça, siber güvenlikte var olacaktır. e-Safe Ulusal Güvenlik Etkinlikleri olarak, Siber Güvenlik ve Kişisel Verileri Koruma Sektörlerinin paydaşları olan; üreticiler, satıcılar, kamu, üniversite ve STK’ları bir araya getirerek sektörün sağlıklı gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda e-Safe, yerel sorunlara odaklanmış bir Ulusal Güvenlik Etkinlikleri platformudur.

Günümüzün popüler savaş modeli: Hibrit savaş


Günümüzün popüler savaş modeli: Hibrit savaş

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Merkez Bina’da yapılan 7’nci e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi’nin bu yılki teması; “Siber Tehditler ve Hibrit Savaş 2.0” oldu.

Etkinlik hakkındaki düşüncelerini dile getiren Bilgi Teknolojileri Ve İletişim Kurumu, USOM İleri Siber Güvenlik Operasyonları Koordinatörü Mahmut Esat Yıldırım şu ifadelere yer verdi:

“Bu etkinlik gerçekten önemli. Özellikle hibrit savaşlar günümüzde çok popülerken, siber saldırılar bu kadar yoğun yapılıyorken bunun farkındalığının artırılması için çok önem arz ediyor. Hem konuşmacıların bilgi birikimi çok çok iyi ve etkinlik gayet faydalı geçiyor.”

VİDEO: 751
BAŞLIK: Günümüzün Popüler Savaş Modeli: Hibrit Savaş
ROPÖRTAJ: Mahmut Esat Yıldırım – Bilgi Teknolojileri Ve İletişim Kurumu, USOM İleri Siber Güvenlik Operasyonları Koordinatörü
ETKİNLİK: 7. e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi
TARİH: 26 Nisan 2023, Çarşamba
YER: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu – Ankara