e-Safe Zirveleri

Siber uzay var oldukça, siber güvenlikte var olacaktır. e-Safe Ulusal Güvenlik Etkinlikleri olarak, Siber Güvenlik ve Kişisel Verileri Koruma Sektörlerinin paydaşları olan; üreticiler, satıcılar, kamu, üniversite ve STK’ları bir araya getirerek sektörün sağlıklı gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda e-Safe, yerel sorunlara odaklanmış bir Ulusal Güvenlik Etkinlikleri platformudur.

Han: “Verimli ve faydalı bir etkinlik”


Han: “Verimli ve faydalı bir etkinlik”

17 Mart 2022 tarihinde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) binasında gerçekleştirilen 6’ncı e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi’nde konuşan Ruijie Networks Türkiye Ülke Müdürü Yunus Han, etkinlik hakkındaki düşüncelerini şu şekilde dile getirdi:

“Siber güvenlikle ilgili bu etkinliği çok verimli ve faydalı buluyorum. Türkiye’de böyle bir etkinliğin olması hem ülke açısından hem de millet açısından çok güzel.”

Türkiye’nin siber güvenlik yatırımlarına ilişkinde konuşan Han, “Siber güvenlik sadece Türkiye değil, dünya çapında da çok önemli bir konu haline geldi. Hem bireysel hem de devlet anlamında siber güvenliğe çok önem veriliyor. Biz de bir üretici olarak network tarafında çözümler üretiyoruz” dedi.

VİDEO: 648
BAŞLIK: Han: “Verimli ve faydalı bir etkinlik”
KONUŞMACI: Yunus Han – Ruijie Networks Türkiye Ülke Müdürü
ETKİNLİK: 6.e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi
TARİH: 17 Mart 2022, Perşembe
YER: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu – Ankara